Jelenlegi hely

Véradásra hívnak

2019. február 22-én és 23-án 15 órától 18 óráig a Magyar Vöröskereszt a Női Erőforrás, Család és Karrierponttal együttműködve véradást szervez, ami mellé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes ház is mellé állt.

Elsődleges célunk, hogy a családokat is megszólítsuk ezzel a programmal és gyermekeikkel együtt érkezzenek a véradás helyszínére a Weidlich udvarba. A gyermekeket arcfestéssel, kézműves foglalkozással és játszósarokkal várjuk.

Töltsük meg együtt Miskolc hatalmas vércseppjét!
A CÉL: a miskolciak mentsék meg 180 ember életét egyetlen nagy véradással!
Mi/ki kell ehhez?
Legalább 60 ÖNZETLEN VÉRADÓ, akik FEBRUÁR 22-23-ÁN 15 ÉS 18 ÓRA között karját nyújtja a betegekért!
Minden véradó után egy piros léggömb kerül a Weidlich udvar homlokzatán elhelyezett csepp alakú hálóba. A lufik többségébe focimeccsre, pizzázásra, kisvonatozásra szóló élménykupon kerül.
2019. február 23-án 18 órakor kibontjuk a léggömbökkel teli hálót. A luftballonokkal és az élménykuponokkal köszönjük meg nemcsak a véradók, de a miskolciak segítségét, akik donorként, hírvivőként vagy más támogató figyelemmel hozzájárultak a véradás sikeréhez.
A véradókat ajándékok várják! A gyermekekkel érkező családokat játszósarok, kézműves asztal várja, sőt a farsangi jelmezben érkezőknek külön meglepetéssel készülünk! Sőt, 5 db, 2 főre szóló belépőt sorsolunk ki a Csodamalom Bábszínház előadására.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!