Jelenlegi hely

Véradásra hívnak

2019. február 22-én és 23-án 15 órától 18 óráig a Magyar Vöröskereszt a Női Erőforrás, Család és Karrierponttal együttműködve véradást szervez, ami mellé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes ház is mellé állt.

Elsődleges célunk, hogy a családokat is megszólítsuk ezzel a programmal és gyermekeikkel együtt érkezzenek a véradás helyszínére a Weidlich udvarba. A gyermekeket arcfestéssel, kézműves foglalkozással és játszósarokkal várjuk.

Töltsük meg együtt Miskolc hatalmas vércseppjét!
A CÉL: a miskolciak mentsék meg 180 ember életét egyetlen nagy véradással!
Mi/ki kell ehhez?
Legalább 60 ÖNZETLEN VÉRADÓ, akik FEBRUÁR 22-23-ÁN 15 ÉS 18 ÓRA között karját nyújtja a betegekért!
Minden véradó után egy piros léggömb kerül a Weidlich udvar homlokzatán elhelyezett csepp alakú hálóba. A lufik többségébe focimeccsre, pizzázásra, kisvonatozásra szóló élménykupon kerül.
2019. február 23-án 18 órakor kibontjuk a léggömbökkel teli hálót. A luftballonokkal és az élménykuponokkal köszönjük meg nemcsak a véradók, de a miskolciak segítségét, akik donorként, hírvivőként vagy más támogató figyelemmel hozzájárultak a véradás sikeréhez.
A véradókat ajándékok várják! A gyermekekkel érkező családokat játszósarok, kézműves asztal várja, sőt a farsangi jelmezben érkezőknek külön meglepetéssel készülünk! Sőt, 5 db, 2 főre szóló belépőt sorsolunk ki a Csodamalom Bábszínház előadására.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére