Jelenlegi hely

Itt az idő a gyermekeket játékosan bevonni az egészségtudatos életbe!

A Babasegély Szolgálat a Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége ingyenes gyermekfoglalkozásai

A Babasegély Szolgálat a Magyar Orvostanhallgatók Szövetségével közreműködve szeretettel vár minden gyermeket egy játékos programra, mely keretében megismerhetik az általános orvosi vizsgálatok menetét, eszközeit.  A gyerekek így jobban megismerkedhetnek az orvosi környezettel, ezáltal a valós helyzetben kevésbé izgulnak majd és csökken a félelmük, esetleg szorongásuk.

Ehhez nincs szükség másra, mint a macijukra, babájukra, vagy bármilyen más kedvencükre, aminek kitalált betegségét speciálisan képzett „macidoktorok” és „maci-doktornénik” segítségével együtt megvizsgálják és meggyógyítják kedvenceiket. Az állandóan jelenlévő fehér köpeny és a “csúnya, félelmetes eszközök” pedig egy idő után már fel sem tűnnek nekik. A bátrabbak pedig akár maguk is kipróbálhatják, hogyan kell az eszközöket (pl. sztetoszkópot, játék szikét, fonendoszkópot stb.) használni.

Különleges felszereléseinknek köszönhetően az érdeklődő gyerekek akár egy egész “maci-műtétet” is elvégezhetnek, egy speciális játékműtőben, beöltözve orvosi ruhába, miközben a testben rejtőző szervekkel és azok működéseivel is megismerkedhetnek. A foglalkozás kb. 45 perc. A részvétel 3 éves kortól ajánlott!

A foglalkozások ingyenesek, de előzetes regisztráció szükséges, óránkénti bontásban várjuk a gyerekeket!

Dátum: 2019. február 16. 10-16 óra között óránkénti bontásban

Helyszín: Szimmetria Központ, Miskolc, Madarász Viktor utca 13. A lh. 2. emelet

Részletes információt a www.babasegely.com oldalon találhattok.

Regisztráció minden foglalkozásra szükséges a babasegely@gmail.com e-mail címen vagy a 20/971-9334 telefonszámon.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!