Jelenlegi hely

Kapcsolat - Miskolcimami

E-mail: miskolc@imami.hu
 

Kedves Látogató!
 
Ha most jár itt először, szeretettel köszöntöm! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

A miskolci és Miskolc környéki anyukák és kismamák számára létrehozott weblapon van most, melynek szerkesztője, és egyúttal a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány szervezője is vagyok.

Arra vállalkoztunk, hogy az anyukák, a családok helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalt készítsünk.

Itt megtalálhatók az óvoda-, bölcsöde-, iskolaválasztást segítő információk, játszóházak ismertetései, a gyermekorvosi szakrendelések (rendelési idő, kell-e beutaló, stb.) és az is megtudható, hogy gyermeke hivatalos ügyeit hol, mikor, hogyan intézheti.
Regisztrált felhasználóként az alábbi szolgáltatásokra lesz jogosult:
Böngészhet Miskolc és a megye programjai között, a Hírekben érdekességekről, fontos tudnivalókról és környékbeli eseményekről olvashat. Mindezekről hírlevélben is értesítjük, hogy le ne maradjon semmiről. Szakértőktől kérhet tanácsot. Ingyenes Börzénken díjmentesen töltheti fel képes hirdetéseit.
 

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérem jelezze, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szép Napot!
 
Oláhné Lajtos Julianna (JuliMami)
Telefon: 06309058113
 
 
 
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?