Jelenlegi hely

PÉNZTÁRCA TUDATOSAN!

Kilóg-e a takaró alól a lábunk?

Mit tegyünk, hogy a jövedelmünkből még félre is tudjuk tenni a váratlan kiadásokra?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak, akik eljönnek a pénzügyi és adósságrendezési tréningre. 2017. november 22-én 10 órától várjuk az érdeklődőket Célpont Közösségi Téren.

Sok családnál a pénz gyakran a hónap vége előtt kifogy, számos létfontosságú szükségletre, például gyógyszerre a gyerekeseknél gyakran nem jut. A lakhatást veszélyeztető adósságok halmozódnak. A család fenntartása sokaknál gond, az eladósodás, a lakás elvesztése növekvő veszély.

A családi kassza egyenlegét alapvetően az határozza meg, hogy a rendelkezésükre álló erőforrásokat megfelelően használják-e fel, vagy sem. A családi kassza alapelve, hogy az ember tisztában legyen vele, mire mennyit költhet.

Műhelymunkánk célja, hogy a résztvevők megismerjék, gyakorolják, elsajátítsák a tudatos, költséghatékony, előrelátó és megfontolt családi kassza kezelését (állandó, változó és váratlan költségek fogalma, adminisztráció fontossága).

Bemutatjuk, hogy ha ismerik a költségeiket, akkor előre tudnak tervezni, be tudják osztani a pénzt.

Képzési tematikánk rugalmas, a résztvevők visszajelzései alapján összeállított gyakorlatokon keresztül feltérképezzük és fejlesztjük azon területeket, ahol a csoport tagjainak körében hiányosság tapasztalható.

A tréning során lehetőségük van felismerni, begyakorolni és elsajátítani azokat a módszereket és készségeket, amivel képessé válnak a családi költségvetés elkészítésére és megvalósítására.

A tréning előnyösen alkalmazható csoporthelyzetben, de teret enged egyéni tanácsadásnak is.

A részvétel ingyenes, de kérjük regisztráljon a miskolciotthonsegitunk@gmail.com címen

Foglalkozást vezeti:  

Medveczky Andrea,

pénzügyi és adósságrendezési tanácsadó, tréner,

Családjainkért Alapítvány szakmai vezetője

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!