Jelenlegi hely

Mini Bükk kupa verseny

Kerékpáros verseny lesz kicsiknek és nagyoknak a Bükk kupa szervezésében.

2017-ben Somogyi József, a MVSC kerékpáros szakosztályának vezetője a régi Bükk kupa kerékpárversenyt szerette volna újjáéleszteni. Váratlan halála miatt fia, Somogyi László folytatta a szervezést- immár Édesapjának emléket állítva- "Bükk kupa- Somogyi József emlékverseny" néven.

A verseny nagy sikerére való tekintettel, 2018-ban is megrendezték az eseményt és indítottak a kicsik örömére egy Mini Bükk kupa versenyt is. Ennek teljes bevételét a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ javára ajánlották fel.

Idén több programmal készülnek, melyeknek nevezési díjaiból összegyűlt teljes összeggel a gyermekegészségügyi központot kívánják támogatni oly módon, hogy a helyszínen a fizetendő nevezési díjakat a kórház által kihelyezett urnába dobják a szülők.

Bombastic családi kerékpártúra:

2019.09.07-én 11 órakor rajtol a verseny, ahol a Miskolci Road Cycling Club kerékpárcsapat tagjai segítik a túrázókat a táv teljesítésében. Ezt a programot nagyobb gyermekes családoknak ajánljuk (10+ korosztály). A versenyen való részvétel feltétele a regisztráció, melyet az alábbi linken található felületen lehet elérni:  http://bukk-kupa.com/lillafured-javorkut-tura/

 

Mini Bükk kupa versenyt tartanak a gyerekeknek,
2019.09.08-án, 100 m-es távon, egyenkénti indítású időfutammal.  Regisztrálni itt lehet:  http://bukk-kupa.com/mini-bukk-kupa-nevezes/

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!