Jelenlegi hely

Mini Bükk kupa verseny

Kerékpáros verseny lesz kicsiknek és nagyoknak a Bükk kupa szervezésében.

2017-ben Somogyi József, a MVSC kerékpáros szakosztályának vezetője a régi Bükk kupa kerékpárversenyt szerette volna újjáéleszteni. Váratlan halála miatt fia, Somogyi László folytatta a szervezést- immár Édesapjának emléket állítva- "Bükk kupa- Somogyi József emlékverseny" néven.

A verseny nagy sikerére való tekintettel, 2018-ban is megrendezték az eseményt és indítottak a kicsik örömére egy Mini Bükk kupa versenyt is. Ennek teljes bevételét a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ javára ajánlották fel.

Idén több programmal készülnek, melyeknek nevezési díjaiból összegyűlt teljes összeggel a gyermekegészségügyi központot kívánják támogatni oly módon, hogy a helyszínen a fizetendő nevezési díjakat a kórház által kihelyezett urnába dobják a szülők.

Bombastic családi kerékpártúra:

2019.09.07-én 11 órakor rajtol a verseny, ahol a Miskolci Road Cycling Club kerékpárcsapat tagjai segítik a túrázókat a táv teljesítésében. Ezt a programot nagyobb gyermekes családoknak ajánljuk (10+ korosztály). A versenyen való részvétel feltétele a regisztráció, melyet az alábbi linken található felületen lehet elérni:  http://bukk-kupa.com/lillafured-javorkut-tura/

 

Mini Bükk kupa versenyt tartanak a gyerekeknek,
2019.09.08-án, 100 m-es távon, egyenkénti indítású időfutammal.  Regisztrálni itt lehet:  http://bukk-kupa.com/mini-bukk-kupa-nevezes/

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

3. hete vagyunk itthon a gyerekekkel, itthonról dolgozunk, itthonról sulizunk, itthon szórakoztatjuk a gyerekeket, a tanárok, barátok és haverok helyett. Bevallom néha sok(k), de legtöbbször azért mégis azt mondhatom, hogy nagyon élvezzük, ennyi kreatív dologra, közös játékra GYES-es időszakunk óta nem volt lehetőség.
Ugrás az oldal tetejére