Jelenlegi hely

Magyar népmesék a Szinvaparkban!

A Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány önkéntesei új szolgáltatással kedveskednek a gyermekes családoknak. Magyar népmeséket mondanak az érdeklődőknek a Szinvaparkban.

Gyere el, hallgasd meg kedvenc magyar népmeséjüket mondó önkénteseinket, illetve az erre vállalkozó mesélőket.  Várjuk a kicsiket és a nagyokat, Szülőket és gyerekeket egy kis kikapcsolódásra a magyar népmesék birodalmába! Ha kedved van, hozd el és mutasd meg nekünk kedvenc mesekönyvedet, mesehősödet, alvó barátodat.

2019. október 30-án, szerdán 17-től 18-ig várjuk a meséket szerető gyermekeket, szülőket, nagyszülőket a Szinvaparkba, ahol a második emeleten a Brendon baba bolttal szemben, egy csendes helyen ül majd a mesélő, a hallgatók körülötte széken, tornamatracon, polifoamon, amit mi biztosítunk.

A Miskolci Otthon Segítünk családsegítő önkéntesei szeretettel várnak benneteket, 8 héten át, minden szerda délután, hogy egy mesés órát töltsünk együtt.


Ha szeretnél mesélni nekünk, kérünk, jelezd felénk: miskolciotthonsegitunk@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Retró emlékek, amiket csak a nagyinál láttam

Retró emlékek, amiket csak a nagyinál láttam

Ma, azaz július 13-án tartjuk a Nagymamák világnapját. Bizony a nagyiknak is van világnapja! Ebből az alkalomból összegyűjtöttem 10 db retró tárgyat és édességet, melyek megidézik a gyerekkoromat és a nagymamámnál töltött csodás napokat. Ezeket látva feldereng rengeteg emlék, illatok, ízek, együtt töltött boldog pillanatok. Gondoljunk ma (is) sokat a mamikra és ünnepeljük őket! Nosztalgiára felkészülni, íme a fotók:
Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Ugrás az oldal tetejére