Jelenlegi hely

Magyar népmesék a Szinvaparkban!

A Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány önkéntesei új szolgáltatással kedveskednek a gyermekes családoknak. Magyar népmeséket mondanak az érdeklődőknek a Szinvaparkban.

Gyere el, hallgasd meg kedvenc magyar népmeséjüket mondó önkénteseinket, illetve az erre vállalkozó mesélőket.  Várjuk a kicsiket és a nagyokat, Szülőket és gyerekeket egy kis kikapcsolódásra a magyar népmesék birodalmába! Ha kedved van, hozd el és mutasd meg nekünk kedvenc mesekönyvedet, mesehősödet, alvó barátodat.

2019. október 30-án, szerdán 17-től 18-ig várjuk a meséket szerető gyermekeket, szülőket, nagyszülőket a Szinvaparkba, ahol a második emeleten a Brendon baba bolttal szemben, egy csendes helyen ül majd a mesélő, a hallgatók körülötte széken, tornamatracon, polifoamon, amit mi biztosítunk.

A Miskolci Otthon Segítünk családsegítő önkéntesei szeretettel várnak benneteket, 8 héten át, minden szerda délután, hogy egy mesés órát töltsünk együtt.


Ha szeretnél mesélni nekünk, kérünk, jelezd felénk: miskolciotthonsegitunk@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

3. hete vagyunk itthon a gyerekekkel, itthonról dolgozunk, itthonról sulizunk, itthon szórakoztatjuk a gyerekeket, a tanárok, barátok és haverok helyett. Bevallom néha sok(k), de legtöbbször azért mégis azt mondhatom, hogy nagyon élvezzük, ennyi kreatív dologra, közös játékra GYES-es időszakunk óta nem volt lehetőség.
Ugrás az oldal tetejére