Jelenlegi hely

Ajándékozásra fel!

A Női Erőforrás Család és KarrierPONT az idei éveben bekapcsolódott a Herman Ottó Múzeum adventi cipősdoboz-akciójába. Ennek keretein belül a két szervezet rászoruló családokat fog megajándékozni azokkal az ajándékokkal, amiket ti, nyitott szívű családok hoztok be hozzánk vagy a múzeumba december 12-ig. Ez egy kiváló lehetőség arra is, hogy a gyerekeink fókuszát, és/vagy a saját fókuszunkat is ráirányítsuk arra a szerencsés helyzetre, amiben élünk, hiszen mi adhatunk...Nem kell nagy dologra gondolni: egy cipősdoboznyi ajándék valakinek, aki máshonnan nem kap, nagy örömet okozhat karácsonykor.

Ha szívesen csatlakoztok, a következőképpen tehetitek:

  • fogj egy üres cipősdobozt,

  • tegyél bele egy adott korosztályú gyereknek, tinédzsernek, felnőttnek szánt ajándékot (füzetet, játékot, bármi értelmes dolgot). Az ajándékod akár lehet használt is, ha valóban nagyon ó/ajándékozható állapotban van (olyat adj, amit te is szívesen adnál).
  • Tedd a dobozba, majd csomagold be ajándékcsomagoló papírba.

  • Feltétlenül írd rá, hogy kb. hány éves, és milyen nemű embernek szánod (pl. ovis lány).
  • Hozd be hozzánk a Női Erőforrás Család és Karrierpontba ( Miskolc, Széchenyi u. 19. - Weidlich udvar - fsz. 7.).
  • Kérlek, feltétlenül vidd hírét az ismerőseid körében ennek a lehetőségnek!

Szívesen vesszük munkahelyi közösségek, céges csoportok felajánlását is, viszont kérünk, hogy ezekben az esetekben is cipősdobozba csomagoljatok!

Ne feledd, a határidő december 12.!

Ajándékozásra fel!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!