Jelenlegi hely

Kamera Família fotópályázat alsósoknak

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által működtetett Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak hálózata országosan meghirdeti a Kamera Família című fotópályázatot, a Családok Éve programsorozat részeként. Várjuk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alsó tagozatos tanulók által megörökített nyári családi pillanatokat, rövid leírással arról, miért fontos számukra az adott esemény.

 

 

Pályázati feltételek:

1. A pályázatra Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 2017/2018-as tanévben alsó tagozatos diákok által készített fényképekkel és élmény-leírásokkal együtt lehet nevezni.

2. A pályázatra nevezési díj nincs.

3. Pályázni legalább A/5-ös (148×210 mm) méretű, családi életet, annak egy-egy megörökített pillanatát ábrázoló fényképpel és ehhez tartozóan minimum féloldalas, maximum egyoldalas élmény-leírásával lehet, melyeket a 3525 Miskolc, Széchenyi István utca 19. I/1. (Weidlich-palota) címre várunk.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, osztályfokát (a 2017/18-as tanévre vonatkozóan), lakcímét, illetve az általa készített kép(ek)nek adott címet, a kép(ek)hez írt rövid leírást, valamint a szülő/gondviselő nevét, telefonszámát.

4. A beérkező képek számát illetően nincs megkötés, egy pályázó tetszőleges mennyiségű képpel pályázhat.

5. A pályázatra olyan képeket várunk, melyek nem szerepeltek más kiállításon.

6. A beérkező pályaműveket szakmai zsűri fogja bírálni. A képek értékelésénél fontos a képi minőség, de a leghangsúlyosabb bírálati szempont az általa közvetített üzenet, a megjelenített tartalom, illetve a kép és a hozzá tartozó leírás kohéziója.

7. A zsűri által legjobbaknak ítélt képeket ünnepélyes díjátadó keretein belül kiállítjuk.

8. A képek előhívásáról a pályázó gondoskodik. A pályázók a képek kiíró általi felhasználását és a pályázatban leírtakat elfogadják.

9. A képeket szakmai zsűri bírálja, bírálatuk végleges, fellebbezésnek helye nincs.

A pályázat díjazása:

Fődíj: családi hétvége a hernádvécsei Hotel Vécsecity****-ben

Dobogósoknak: családi élménykuponok

Különdíj: CSEÖH ajándékcsomag

 

Az eredményhirdetésre és a díjátadásra a fotókiállítás ünnepélyes megnyitóján, 2018 szeptember hónapban a Miskolc Megyei Jogú Város Dísztermében kerül sor.

 

A beküldésének határideje: 2018. augusztus 31.

Bővebb információ: bazmegye.cseoh@gmail.com.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!