Jelenlegi hely

Én emelem, Te emeled, Mi emeljük! Emeljünk magasba minél több gyereket!

A tavalyi évben a magasba emelt gyermekek száma országosan világrekordot döntött. Debrecenben vettek részt a legtöbben a rendezvényen, több mint kilencszázan látogattak el a Kölcsey Központba. Idén légy Te is részese az új rekordkísérletnek!
 

Én emelem, Te emeled, ő emeli, MI EMELJÜK!

A 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a 2018-as nagy siker után 2019-ben ismét megrendezi „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű országos rendezvényét, ezzel is kapcsolódva a Születés hete programsorozat eszmei mondanivalójához.

A rendezvény célja, hogy megdőljön a tavalyi világrekord! Ehhez 2019. május 11-én országszerte izgalmas programokkal várják az esemény csúcspontját a családok: pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. A cél, hogy ezzel az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

A Három királyfi, Három Királylány Alapítványt prof. dr. Kopp Mária hozta létre 2009-ben, azzal a céllal, hogy a „kívánt és tervezett gyermekek megszülessenek”. Hogy a gyermekvállalás ne terhet és gondot jelentsen, hanem áldás és boldogság legyen. Küldetésüknek tekintik, hogy olyan feltételeket teremtsenek, melyek ezt elősegítik. Elképzelésük szerint egy nyüzsgő, közösségekkel teli társadalomban a gyerek érték.

Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere.


Böjte Csaba Csoboth Adéllal a színpadon 2018-ban

A budapesti eseményen a margitszigeti MAC stadionban műsorvezetőként ott lesz Vecsei H. Miklós, fellép az Iszkiri Zenekar, Szalóki Ági és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) gyerekműsorával.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérjük, regisztrálj az alábbi oldalon, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk! Regisztráció ITT.
Nem tudsz részt venni valamelyik eseményünkön? Ne bánkódj, ettől még Te is részese lehetsz a világrekord kísérletnek. Részletes információkat a Digitális élményfal menüpontban találsz.

ADL - Debrecenimami

Forrás: haromkiralyfi.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.
Ugrás az oldal tetejére