Jelenlegi hely

Válts családbarát munkahelyre!

Állásbörzére hív a Női Erőforrás Család és KarrierPONT

Milyen egy családbarát munkahely? Van ilyen Miskolcon? Van! Most először be is mutatkoznak a Női Erőforrás Család és KarrierPONT szervezésében megvalósuló VÁLTS CSALÁDBARÁT MUNKAHELYRE! című állásbörzén. Az ingyenes rendezvény alkalmat teremt az álláskeresők és munkaadók közvetlen találkozására, az új munkatársak, illetve a munkahelyek megtalálására és a rugalmas foglalkoztatási formák bemutatására.

HOZD MAGADDAL AZ ÖNÉLETRAJZODAT több példányban, hiszen akár már a helyszínen is átnyújthatod, ha rádszabott állásra lelsz; vagy mert szívesen beszélgetnél  HR-tanácsadónkkal azokról a módosításokról, amivel igazán sikeres lehetsz egy szabad pozíció megpályázásakor.

 Az állásbörzével egyidőben munkakonferencia zajlik, amelyre szeretettel látjuk a munkavállalókat és a foglalkoztatókat egyaránt. Az előadók olyan miskolci foglalkoztatók, akik aktívan és sikeresen alkalmazzák pl. a távmunkát vagy a rugalmas munkarendet. Példákat hallhatunk arra, hogy mely munkakörökben alkalmazható a rugalmas munkaidő, és közösen keressük a megoldást arra, hogy miként szabható más szakterületekre is az igényekre szabott munkarend.  

 

 

Újdonságokért KATTints a www.facebook.hu/noieroforras VÁLTS CSALÁDBARÁT MUNKAHELYRE! eseményére.

A Válts családbarát munkahelyre! állásbörze és munkakonferencia a Női Erőforrás „Nők a családban és a munkahelyen” (EFOP-1.2.9-17-2017-00081) című pályázat kereténben valósul meg.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.
Ugrás az oldal tetejére