Jelenlegi hely

FIT Program 2020

 

 Sok szeretettel várják a negyedikes diákok jelentkezését a FIT Program 2020 őszén induló új évfolyamába Miskolcon. A programba június 30-ig lehet jelentkezni honlapunkonhttp://fit.mcc.hu/jelentkezes.html
A Fiatal Tehetség Program 2015-ben kezdte meg működését, jelenleg négy évfolyammal dolgoznak. Programot az iskolai oktatást egészík ki. Kurzusokon a diákok tanulhatnak pénzügyet, élménybiológiát, foglalkoznak az elsősegéllyel, színház világával, laborkísérleteket végeznek és sokat tanulnak a kommunikációról, önismeretről, s még hosszan sorolhatnánk, hogy mivel gazdagítják őket a négy év folyamán. Bővebben: http://fit.mcc.hu/
Jelentkezni csak negyedikesként tudnak a diákok a tavaszi toborzás folyamán, 2020.04.15.-06.30. között, utólag már nem lehet csatlakozni a programhoz. Azok a gyerekek, akik bekerülnek, ötödik osztálytól nyolcadik év végéig velük tanulhatnak (5. évfolyamon teljesen ingyenes a képzés, a 6-8. évfolyamokon jelképes részvételi díj a hozzájárulás).

  Tekintse meg ízelítő videót a programról: https://www.youtube.com/watch?v=XB8eXyGHZz4&feature=youtu.be 

Kérdés esetén Rácz Linda régiókoordinátor válaszol az alábbi elérhetőségen:
Mathias Corvinus Collegium 
"Tehetséggondozás felsős fokon
"
30/622 4858
lracz@mcc.hu
3530 Miskolc, Szemere B. u. 4.
www.fit.mcc.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére