Jelenlegi hely

Fiatalok elhelyezkedését előmozdító tréninget indít a Szeklice Egyesület

Nem tudod mit akarsz? Eleged van a süppedésből, változtatni szeretnél, de nem tudod, hogy kezdjél hozzá? 

Nincs munkád, és eleged van a suliból? Elmúltál már 18, de nem vagy még csak 30?

Egyesületünk 2018-ban került kiválasztásra, a Coca‑Cola Hellenic Bottling Company  (CCHBC) #énjövőm programjának megvalósítására.
Ennek keretében, márciustól lehet jelentkezni a résztvevők számára ingyenes, május első és második hetében tartandó karrier tréningre. A képzés 1 napos, 6 órát vesz igénybe, szendvics, üdítő és hasznos ajándékok várnak (a tudáson kívül) a 18-30 év közötti a már nem tanuló és még nem dolgozó fiatalokra. 

Jelentkezz ingyenes karrier tréningünkre!  (szeklice.egyesulet@gmail.com) Tréning időpontok: Április 28, Május 12, 19.  


Többet eszeretnél tudni róla? Katt a képre!

A Coca‑Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC) 2016-ban új partnerségi programot dolgozott ki, melynek középpontjában a fiatalkori munkanélküliség visszaszorítása áll.
A vállalat az alapvető szociális és vállalkozói készségek fejlesztésére fókuszálva kíván megoldást nyújtani a 18-30 év közötti NEET (Not in Education, Employment, or Training) korosztály számára egy olyan oktatási programmal, amely az alapvető készségek kialakításával, valamint hálózatok és kapcsolatok fejlesztésével a fiatalok elhelyezkedését mozdítja elő.
A Cocoa -cola HBC részéről egy delegált mentor is részt vesz, aki saját példával segíti a fiatalokat, valamint "ellenőrzi" a tréning-szolgáltatás minőségét.

 

Hallottál már a Szeklicéről?
Rólunk bővebben: szeklice.hu, programjainkról: https://szeklice.hu/aktualis-programjaink/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!