Jelenlegi hely

Mire figyeljünk oda nőként a téli öltözködéskor?

Amikor beköszöntenek a fagyok, megeshet, hogy a divat kedvéért megfeledkezünk a kellően meleg öltözködésről. Pedig ez nőként különösen fontos, mivel csúnyán felfázhatunk vagy épp az ízületeink bánják. Nézzük hát meg, hogyan tudunk egyszerre stílusosan és trendin öltözni a hideg téli időkben.

A hétvégéken egy pub vagy más szórakozóhely előtt gyakran látni didergő hölgyeket. Ők azok, akik a legnagyobb mínuszokban is a külcsín oltárán áldozzák fel a meleg ruházatot. Nem ritka eset, hogy a dögösebb kinézet kedvéért a vékonyabb kabátot és cipőt választják. Aztán ennek hajnalban meg is lesz a következménye, főleg ha megérkeznek a mínuszok. Ezért érdemes végigvenni mielőtt elindulunk télen egy éjszakai összejövetelre, hogy miként öltözzünk fel megfelelően. Ehhez persze fontos, hogy csinosak lehessünk, miközben kellően melegen ruházatot öltünk magunkra.

A megfelelő kabát kiválasztása

Ha mindenképp szoknyát vagy vékonyabb öltözetet szeretnénk felvenni az esti kikapcsolódásra, hiszen odabent a helyiségben úgyis meleg van, akkor a kabátunk kiválasztásakor legyünk különösen körültekintőek. A rövid dzsekiket ilyenkor inkább hagyjuk a szekrényben. Helyettük válasszunk egy legalább a fenék alá érő vastag, bélelt kabátot. Az idei szezonban a legmelegebb női téli dzsekik közt példának okáért ott vannak a steppelt kabátok. Ezek egyszerre nagyon melegek és stílusosak is, így minden igényt kielégítenek.

Leggings – sportoláshoz, télire

A húzós mínuszok ellenére is választhatunk ruhát vagy szoknyát, amikor csinosak szeretnénk lenni, amíg a városban flangálunk. Viszont ebben az esetben harisnya helyett mindenképp egy vastagabb leggingset vegyünk fel. Ez a ruhadarab azonban nem csak a társasági élethez, hanem a téli sportoláshoz is tökéletes! Napjainkban már igazán trendi, mutatós női leggings is megtalálható a kínálatban, ezek a darabok ráadásul feldobják majd a teljes sportos szettet, így az ember könnyebben indul útnak, hiszen jól érzi magát. A legtöbb öltözékünkhöz, legyen az elegáns, hétköznapi vagy sportos, megtalálhatjuk a színben és stílusban is passzoló darabot.

A fotó forrása:
andreonegin / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Ugrás az oldal tetejére