Jelenlegi hely

Gravírozott karkötő? Ezért remek választás!

Tedd boldoggá kedvesedet, és adj neki egy egyedi, személyes ajándékot, amellyel örökké emlékezni fog rád. Válassz gravírozott ékszert, és okozz egyedülálló élményt! A gravírozás egy csodálatos, szinte elnyűhetetlen ajándéktipp, amely sokkal tovább tart, mint egy újabb csokor rózsa vagy egy gyertyafényes vacsora. Annyira fontos kinyilatkoztatásról van szó, hogy gyakran egy vallomással társul az épülő kapcsolat szempontjából. Remek választás!

Miért érdemes személyre szabott ékszert vásárolni?

A személyre szabott ékszerek határozottan kiemelkednek a többi ékszer közül. A népszerű dísztárgyak mondanivalóink, érzelmeink és üzeneteink hordozóivá válnak. Személyes hatást kölcsönöznek. Egy egyszerű, de nagyszerű zsinór karkötő nem csak egy újabb elem lesz az ékszeres dobozban. A gravírozott ékszerek megoldhatják a határozatlanság problémáját, amikor nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy az adott ajándék tetszeni fog-e annak, akihez eljut. Az online áruházak vásárlói leggyakrabban akkor döntenek az ilyen típusú ajándék megvásárlása mellett, amikor nem ismerik teljesen a megajándékozott preferenciáit. Néhányan attól tartanak, hogy a gravírozott ékszerek drágák lehetnek. Semmi sem akadályozza meg a vásárlást a szezonális promóciós kampányok során az ékszermárkák által kínált vonzó kedvezménykódok birtokában. Ne feledd, hogy ez egy tényleg különleges ajándék egy olyan személynek, aki fontos a szívednek.

Gravírozott karkötő – a személyre szabott ékszer

Az ékszerek egyik legnépszerűbb terméke, melyet tökéletesen személyre szabhatunk. A csuklónkon viseljük jól látható helyen. Különféle modellek találhatók az ékszerkínálatban. Az esztétikus, gravírozott karkötő merev, sima karkötőként jelenik meg szatén változatban, zsinórral, függővel. Érdekes modell, mert tetszőlegesen perszonalizálható, ennek fényében nyilvánvalóan többletjelentéssel bír. Ráhelyezhetünk egy betűt, és létrehozhatunk bármilyen szót. Ez nem csak egy érdekes ajándékötlet, hanem egy fantasztikus, kreatív kaland egy betűs-szavas fontos jelentést tartalmazó mondanivalóval is. Személyre szabott ékszer neki? Miért ne? A gravírozott ajándék rendkívül tartós és jól olvasható. Sok éven át fog tartani, és olyan emlék lesz, amely mindig kellemes emlékeket idéz fel. A felbecsülhetetlen csecsebecsék között a legnépszerűbb a gravírozott karkötő.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Ugrás az oldal tetejére