Jelenlegi hely

Így válasszátok ki gyermekeddel első öltönyét!

Minden férfinak, még a legfiatalabbaknak is, időről időre szembe kell néznie a különleges alkalmak kihívásával. A serdülő fiúknak, csakúgy, mint a valamivel idősebb uraknak, nemcsak kultúrát kell prezentálniuk ebben a kérdésben, hanem megfelelő stílusérzéket is, amely végülis nem ismeri az életkor fogalmát. Tehát hogyan válasszunk öltönyt egy fiú számára, hogy ne sokkoljuk a többi vendéget a gyermek öltöztetésének eredeti megközelítésével?

Gyermek öltöny – jó ötlet vagy felesleges csinnadratta?

Az első lépés a legfontosabb, és ez ebben az esetben természetesen a megfelelő fiú öltöny és öltöny nadrág kiválasztása. Ez azonban nem olyan egyszerű, mert a kisemberek, akárcsak valamivel idősebb kollégáik, különféle problémákkal találkozhatnak a megfelelő méretű ruha melletti voksnál. A gyerekek esetében viszont még bonyolultabb lehet ez a helyzet, mert különösen a legkisebbek nőhetnek ki gyorsan a gondosan válogatott ruhákból. Ezért a megfelelő ruhát röviddel a tervezett buli vagy esküvő előtt kell megvenni, hogy elkerülhessük a kellemetlen meglepetést.

Az ördög a részletekben és a kiegészítőkben rejlik

Az egész gyerekfelszerelés azonban nem csak öltönyből, hanem hatásos kiegészítőkből is áll. A cipőhöz passzoló, egyben a nadrág vagy kabát anyagával harmonizáló öv minden bizonnyal bármilyen öltöny megjelenését javítja. Nem érdemes azonban vakon követni a divatot, és olyan kiegészítőket választani, amelyek még sokkal megterhelőbbé teszik az öltöny viselését. Az is rossz ötlet, ha a gyerkőcöt idősebb uraknak megfelelő dekorációval szereljük fel. Ha drága nyakkendőt vagy nehéz mandzsettagombot adunk egy gyereköltönyhöz, azt kockáztatjuk, hogy nem csak hosszasan küszködünk, hanem az értékes kiegészítőket el is veszíthetjük a gyerekjátékok során. Az elegancia kétségtelenül előnyt jelent a formális bulikon, de a legkisebbek esetében kicsit meghajlíthatjuk a szabályokat, hogy a lurkók is kényelmesen játszhassanak. Főleg a legfiatalabb fiúk, akik nem tudnak nyugodtan ülni, nem fognak örülni annak, hogy folyamatosan egy túl merev outfittel küszködnek. Éppen ezért a hivatalos eseményekre való öltöztetésénél érdemes a gyerkőcöknek dedikált ruhákat választani, például kicsit lazább ingeket vagy formális stílusra törekvő puha, kényelmes zakókat és nadrágokat.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére