Jelenlegi hely

Így válasszátok ki gyermekeddel első öltönyét!

Minden férfinak, még a legfiatalabbaknak is, időről időre szembe kell néznie a különleges alkalmak kihívásával. A serdülő fiúknak, csakúgy, mint a valamivel idősebb uraknak, nemcsak kultúrát kell prezentálniuk ebben a kérdésben, hanem megfelelő stílusérzéket is, amely végülis nem ismeri az életkor fogalmát. Tehát hogyan válasszunk öltönyt egy fiú számára, hogy ne sokkoljuk a többi vendéget a gyermek öltöztetésének eredeti megközelítésével?

Gyermek öltöny – jó ötlet vagy felesleges csinnadratta?

Az első lépés a legfontosabb, és ez ebben az esetben természetesen a megfelelő fiú öltöny és öltöny nadrág kiválasztása. Ez azonban nem olyan egyszerű, mert a kisemberek, akárcsak valamivel idősebb kollégáik, különféle problémákkal találkozhatnak a megfelelő méretű ruha melletti voksnál. A gyerekek esetében viszont még bonyolultabb lehet ez a helyzet, mert különösen a legkisebbek nőhetnek ki gyorsan a gondosan válogatott ruhákból. Ezért a megfelelő ruhát röviddel a tervezett buli vagy esküvő előtt kell megvenni, hogy elkerülhessük a kellemetlen meglepetést.

Az ördög a részletekben és a kiegészítőkben rejlik

Az egész gyerekfelszerelés azonban nem csak öltönyből, hanem hatásos kiegészítőkből is áll. A cipőhöz passzoló, egyben a nadrág vagy kabát anyagával harmonizáló öv minden bizonnyal bármilyen öltöny megjelenését javítja. Nem érdemes azonban vakon követni a divatot, és olyan kiegészítőket választani, amelyek még sokkal megterhelőbbé teszik az öltöny viselését. Az is rossz ötlet, ha a gyerkőcöt idősebb uraknak megfelelő dekorációval szereljük fel. Ha drága nyakkendőt vagy nehéz mandzsettagombot adunk egy gyereköltönyhöz, azt kockáztatjuk, hogy nem csak hosszasan küszködünk, hanem az értékes kiegészítőket el is veszíthetjük a gyerekjátékok során. Az elegancia kétségtelenül előnyt jelent a formális bulikon, de a legkisebbek esetében kicsit meghajlíthatjuk a szabályokat, hogy a lurkók is kényelmesen játszhassanak. Főleg a legfiatalabb fiúk, akik nem tudnak nyugodtan ülni, nem fognak örülni annak, hogy folyamatosan egy túl merev outfittel küszködnek. Éppen ezért a hivatalos eseményekre való öltöztetésénél érdemes a gyerkőcöknek dedikált ruhákat választani, például kicsit lazább ingeket vagy formális stílusra törekvő puha, kényelmes zakókat és nadrágokat.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Ugrás az oldal tetejére