Jelenlegi hely

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázat
Beküldési határidő: 2021. július 31.

Az újHÁZ Centrum idén is újjávarázsol egy ovimosdót!

Szülők, nagyszülők, pedagógusok, óvodai dolgozók és gyerkőcök figyelem! Gyűjtsétek össze a kis csapatotokat és rajzoljátok le nekünk álmaitok mosdóját. Az elkészült rajzokat fényképezzétek le és a pályázati anyagokkal együtt töltsétek fel oldalunkra!

A pályázat célja

Az újHÁZ Centrum kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért meghirdeti Pöttöm Fürdő Programját, melynek célja a gyermekek második otthonának, az óvodák körülményeinek komfortosabbá tétele. A Program keretében egy magyarországi óvodának segítünk újjávarázsolni egy mosdóját!

Szülők, nagyszülők, pedagógusok, óvodai dolgozók és gyerkőcök figyelem! Gyűjtsétek össze a kis csapatotokat és rajzoljátok le nekünk álmaitok mosdóját. Az elkészült rajzokat fényképezzétek le és a pályázati anyagokkal együtt töltsétek fel az oldalra!

Fontos változás az idei évben, hogy most Ti döntitek el, kik kerüljenek a döntőbe! A beérkezett pályázatokra a honlapon szavazhattok, a 11 (tizenegy) legtöbb voksot gyűjtő ovi közül pedig a zsűri választja ki a végső győztest.

Nem pályázott még az ovi, amire majd szavaznál? Nincs más dolgod, mint az „Ajánlás” menüpontban egy rövid űrlap kitöltésével ajánlani őket. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy hozzájuk is eljusson a Program híre.

A nyertes oviban ősszel vadonatúj fürdő várja majd a gyerkőcöket, de a többiek is örülhetnek, mert további 10 óvoda egy kültéri újHÁZikóval lesz gazdagabb.

Szülők és barátok, ajánljátok az ovitokat és szavazzatok rájuk. Óvodák, pályázzatok!

Pályázat benyújtása

Idén a Ti szavazataitok számítanak! A beérkezett pályázatokra a honlapon szavazhattok, a 11 legtöbb voksot gyűjtő ovi közül pedig szakmai zsűrink választja ki a végső nyerteseket!

Szeretnéd, hogy gyermeked óvodája megújuljon és még több varázslatos pillanatot nyújtson? Akkor buzdítsd őket a pályázásra és szavazz!

Szavazni szeretnék

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Igaz, hogy az új év január 1-én kezdődik, és sokan akkor tesznek újévi fogadalmakat, de azoknak, akiknek iskolás gyerekük van, a szeptember elseje legalább olyan vízválasztó dátum, ha nem fontosabb. - Dezsőfi Beatrix írása.
Minden kiderült! Nagy sikerrel és sok tanulsággal zárult a Pécsimami és a Greendependet Intézet karbon-lábnyom pályázata!

Minden kiderült! Nagy sikerrel és sok tanulsággal zárult a Pécsimami és a Greendependet Intézet karbon-lábnyom pályázata!

Emlékeztek még az áprilisi nagy hírünkre? Az országban egyedüliként húsz Pécsimami olvasónak hoztunk el egy szuper lehetőséget, hogy megtudják: mennyi is a családjuk karbon-lábnyoma és tehessenek is azért, hogy ezt hatékonyan csökkentsék. A kutatás lezárult, mi pedig érdekes és fenntartható tanulságokkal jelentkezünk!
Ugrás az oldal tetejére