Jelenlegi hely

Vizvári Mesegyár: Te melyik mesekönyvet szeretnéd megnyerni a fa alá?

Egy 5 gyermekes, pécsi meseíró család frissen megjelent meséskönyveit mutatjuk most be: válaszd ki, hogy melyiket tennéd a fa alá és nyerd meg játékunkban!

Hol volt, hol nem volt
Egy anya, öt gyerek
Írják a könyveket.
Gyere és ne hezitálj,
Tégedet is idevár
A Vizvári Mesegyár


Fotó: Kocsmár Gábor

Több, mint 30 mesét készítettünk már a gyerekekkel közösen. 7 sorozatba tartoznak, és e-könyvként elérhetőek:

- Mesék a világűrből
- Biciklis történetek
- Mesék Csigafalváról
- Mimóza kalandjai
- Mesék a konyhából
- Teknősi és RoBoti kalandjai
- Csini-mesék

Idén ősszel jelent meg az első 5 könyvünk nyomtatásban (mind keménykötéses, fűzött, 44 oldal terjedelmű és 19x16 cm méretű, tele színes illusztrációkkal).

Válaszd ki, hogy az alábbiak közül melyik könyvet nyernéd meg szívesen és játssz velünk:

EZ JÓ, JÁTSZOM A MESEKÖNYVÉRT!

EZT A KÖNYVET SZERETNÉM MEGNYERNI!

Az Űrfazék

Olvastátok már az Űrfazék történetét? Tudjátok, ő volt az, aki unta már a leves, meg lekvár főzést. A fejébe vette, hogy márpedig ő Űrfazék lesz, a bolygók és a csillagok között fog repülni.

EZT A KÖNYVET SZERETNÉM MEGNYERNI!

Űrfazék és a Fekete Lyuk

Tudjátok hogyan keletkezett a Fekete Lyuk és miért akart elnyelni mindenkit, aki a közelébe került? Ki oldotta meg a helyzetet és mi szerepe volt mindebben az Enceladus jégkásájának? Nem árulom el, olvassátok el a mesében!

EZT A KÖNYVET SZERETNÉM MEGNYERNI!

Teknősi és RoBoti

Teknősi megépíti RoBotit. Úgy tűnik, mintha rögtön el is romlana az új szerkezet. Vagy mégsem? A sorozat első részéből kiderül, hogy miként lesz RoBoti a nap hőse, és hogy Polip Paula születésnapi partiján miért beszél mindenki csak őróla.

EZT A KÖNYVET SZERETNÉM MEGNYERNI!

Mimóza és a páratlan papucs

A mese főhőse egy játékos kiskutya, aki sokat van otthon egyedül, amíg a gazdija iskolában van. Mimóza soha nem unatkozik, mert mindig történik valami izgalmas a házban. Az első részben Mimóza segít a magányos, szomorú, páratlan bal papucsnak megtalálni a párját.

EZT A KÖNYVET SZERETNÉM MEGNYERNI!

Csiga Pali és a pitypang

A meséből kiderül, ki segített Csiga Palinak, és hogyan jutott haza, miután egy pitypang kirepítette a játszótérről... Mellesleg tudjátok, milyen az a pitypang leves? A csigák kedvence, az biztos...

Honlapunk:
www.vizvarimesegyar.com

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére