Jelenlegi hely

Sokat érhet a bizonyítványod! Számold meg a jegyeid!

Tudjuk, hogy mindannyian nagyon sokat dolgoztatok egész évben! Azok, akik a legtöbbet, most akár komoly kedvezményekre is válthatják országszerte több helyen! Összegyűjtöttük, hova és miért érdemes menni!

Szeretsz olvasni?

Az általános és középiskolás diákok részére többféle kedvezményt is ad a Líra a jó bizonyítványra! Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak.

Elég, ha bemutatjátok a 2023/24-es tanév végi bizonyítványt (vagy annak fénymásolatát) az üzletben. A kuponok megtalálhatók a Líra könyvesboltokban. Az akció augusztus 31-ig tart. 

Földön, égen csillagokkal

Idén is ingyenes cirkuszjegyekre szóló kuponokkal jutalmazza a Magyar Nemzeti Cirkusz a kitűnő tanulókat cirkuszi műsoraira. A jegyen található QR kóddal meg tudjátok nézni, pontosan mikor, melyik előadásokra érvényesek a jegyek.

Beváltás: A jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal a cirkuszi belépő kuponotokat, a diákigazolványotokat és a kitűnő bizonyítványotokat.

+ Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak és egy kísérőnek utazási kedvezményt biztosít. Részletek ITT.

Mássz falat a biziddel!

Június 21-től egy egész héten át tanévzáró akcióval vár a Bobo Fun Park Alsópáhokon. MÉG NEM KELL HOZZÁ A BIZONYÍTVÁNY!

Elég, ha a Krétában vagy tájékoztatóban egyetlen tárgyból ötösre állsz, és bemutatod, máris a kedvezőbb, Aréna jegy áráért válthatsz Adrenalin+ jegyet. Irány a mászófalak, a kötélpálya és a barlang, élvezd ki az extra lehetőségeket!

Állatkerti séta Debrecenben

Július 7-ig a bizonyítványod lehet a belépőd a Debreceni Állatkert és Vidámparkban.

Nyárindító élményajándékként minden általános iskolásnak egyszeri vidámparki, a tanévet kitűnő eredménnyel záró diákoknak pedig egyszeri állatkerti belépést biztosítanak díjmentesen! A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek év végi bizonyítványának eredeti példányát, másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő digitális változatát kell bemutatni a pénztárnál

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek év végi bizonyítványának eredeti példányát, másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő digitális változatát kell bemutatni a pénztárnál.

Csobbanj egyet!

Most minden ötös - átlagtól függetlenül - kedvezményt ér a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Ha kitűnő vagy jeles lett a bizonyítványod - vendégül látnak egy fürdőzésre. De ha nem lett kitűnő, akkor se kell szomorkodni… a bizonyítványodban szereplő minden ötös 100 forint kedvezményt ér a belépőjegy vásárlásakor… 

Az ajánlat 2024. július 7-ig érvényes, általános iskolás diákokra vonatkozik.
Az ingyenes fürdőzés feltétele, hogy a bizonyítványban maximum két 4-es osztályzat szerepelhet az ötösök mellett! A nem kitűnő/jeles bizonyítványok esetén az 5-ös jegy = 100 ft kedvezmény érvényesíthető mind a családi-, mind pedig a gyermek belépőjegy esetén. 

Fontos: Vidd magaddal a bizit és a diák vagy személyi igazolványod is a pénztárban.

Tokaji Sétahajókázás

Hétvégi 50 perces hajóút a Bodrog folyón Tokaj városa mellett - a kitűnő bizonyitvánnyal rendelkező gyerekeknek ingyenesen!

Palacsintaparti 

NEGYEDIK alkalommal vár minden diákot és családját 2024. június 30-án, vasárnap a bizonyítvány osztás után egy palacsintára a Körös Motoros Karitatív Egyesület.

Tudjátok nem az érdemjegy határozz meg minket, hanem a bele fektetett tanulás, munka. Szóval ha nem lett színötös a bizi, nem érsz kevesebbet!!! Mindenkit, színötösöket is, sőt kistesót, nagytesót, anyát, apát, is várnak egy fincsi palacsintára a Csabagyöngye Kulturális Központ stégen (5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.)
Ingyenes koncert is lesz a D'FLEMM zenekarral.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére