Jelenlegi hely

Apró kiegészítőkkel óriási változás érhető el

A sikeres és látványos lakberendezés nem egyszer nem gigászi, hatalmas átalakulásokat jelent. Olykor a kicsi, már-már részletkérdésnek tűnő ötletek megvalósítása az, ami valójában jelentős mértékben képes hatni a környezetre, átrajzolva annak a hangulatát, vadonatúj varázst csempészve a megszokott formák közé.

A természetes fény ajándékával érdemes élni?

Igen, mindenképpen. Alapvetően mindegy, hogy nagy, oszlopos gyertyáról vagy teamécsesről van szó, a láng jelenléte önmagában egészen új köntösbe öltöztetheti a teret. Sokan fogalmaznak úgy, hogy a fény tisztít, és ebben sok az igazság. Az biztos, hogy ragyogásával nem hagyja érintetlenül közvetlen közegét. A kérdés már csak az, hogy a gyertyatartók közül melyik az, ami a leginkább passzol az adott helyiség stílusához? A választék hatalmas: kerámia, fém vagy éppen fa alternatívák is rendelkezésre állnak. A mécsesek tárolása is ezernyi, látványos formában megoldható. Így aztán a lángocska elnyerheti azt a kitüntetett helyet, amit megérdemel. Miközben a tartó szépségével, különleges íveltségével, mintáival, motívumaival a szoba ékévé léphet elő. Természetesen akár több típus is elhelyezhető egyetlen térben, viszont ebben az esetben arra célszerű odafigyelni, hogy a kellékek illeszkedjenek egymáshoz a megjelenésük tekintetében. Ha a legfőbb stílusjegyeik azonosak vagy hasonlóak, akkor az összhang borítékolható!

Esztétikum vagy praktikum?

Sokan hajlamosak a végletekben gondolkodni. Valami vagy szép, vagy funkcionális. A kettő együtt nem lehetséges. Miközben a dekorációs kellékek erre pont, hogy rácáfolnak, mégpedig jól látható módon. A díszíthető tárolók például maximálisan praktikus választások, ugyanakkor ki állítaná azt, hogy nem teljesítenek a maximumon, már ami az esztétikusságot illeti? Vélhetően senki! Hiszen elegendő csak rájuk nézni és máris egyértelművé válhat az ellenállhatatlan képlet! Mert az igazán örömteli lakáskultúra megteremtésében a legjobb, ha a hasznosság, és a szemeket gyönyörködtető látvány összekapcsolódnak egymással, ezáltal létrehozva a kerek egészet.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére