Jelenlegi hely

Tündérudvar szombaton is!

Családi szombatra várja februártól a játékos kedvű kisgyermekes családokat a Tündérudvar!


Minden hónapban három szombatra tervezünk programokat, a játékot szervezők ugyanazok lesznek, de nem lesz két egyforma foglalkozás!
A foglalkozások kb. 2 órásak, általában 10-12-ig tartanak, de lehetnek változások.

Hideg Imrét sok család és sok pedagógus ismeri Miskolcon, közel 40 éve játszik mesteri fokon! Olyan játékokat is mutat minden alkalommal, amihez a játékos kedven kívül nem kell más, csak legalább két ember. A játék fontosságáról a gyermek életében most nem szeretnék beszélni, akit érdekel nézzen utána :)

Zámborszky Eszter népi mesemondó népszerű előadó, nagyon sok programszervező keresi, örülünk, hogy mi is belefértünk a naptárába! A mesemondás, a népmesék... hát inkább itt sem kezdenék bele, hogy miért fontos a gyermeknek (és felnőttnek), akit a háttér érdekel nézzen utána, aki élvezni szeretné az élő mesemondást, az jöjjön, és egyszerűen érezze jól magát!
Barnóczki Bea Ciróka-Maróka foglalkozásainak már minden bizonnyal külön tábora van, külön bemutatni őt sem kell, de aki esetleg nem ismerné, de van kisgyermeke, az próbálja ki!
Mindenkit szeretettel várunk!
Köszönjük a megosztásokat is, és azt is, ha élő szóban felhívod rá az ismerőseid figyelmét!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére