Jelenlegi hely

Új buszmegálló, forgalomváltozás, vágányzár – tömegközlekedési hírek

Új buszmegállót kapott a 6-os járat, pénteken korlátozzák a villamosjáratot, több áruházi járat közlekedik advent vasárnapokon.

 

Az MVK Zrt. tájékoztatása szerint, új buszmegállót kapott a 6-os járat a Barátság téren. A megálló nem a megszokott helyen, hanem 150 méterrel előrébb került felépítésre az Újgyőri főtér irányában.

Pénteken, a 17:00-tól kezdődő Mazsorett felvonulás idejére korlátozzák a villamosforgalmat a Centrum és a Városháztér között.

Szombaton 9:00-tól 15:00-ig a Selyemrét megállóhely és Tiszai pályaudvar villamos végállomás között lesz vágányzár, ebben az időszakban a villamosok helyett villamospótló autóbuszok viszik az utasokat . A Selyemrét megállóhely és Felső-Majláth végállomás, illetve a Selyemrét - Vasgyár között továbbra is villamosok járnak majd. A villamospótló autóbuszok a Tiszai pályaudvar végállomáson a 31-es autóbusz megállóhelyéről indulnak a villamos menetrendben meghirdetett indulási időpontokban.

Több áruházi járatot indítanak az advent vasárnapokon

November 27-én, illetve december 4-én, 11-én és 18-án este több 44-es járat közlekedik, illetve két 7-es autóbusz is érinti az Auchan Borsod áruházat.

Advent vasárnapokon a menetrendben kiadott járatokon felül is indul 44-es járat:

  • a Centrumtól 20:47 és 21:42-kor,
  • az Auchan Dél áruháztól 21:25 és 22:25-kor.

Az Auchan Borsod bevásárlóközpontnál is megáll a Felsőzsolcáról 18:50-kor és 22:21-kor induló 7-es járat.

minap.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére