Jelenlegi hely

A "Magyarországi Légimentésért Alapítvány" felhívása

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány a Magyar Légimentő Nonprofit Kft Miskolci Légimentő Bázisát kívánja támogatni jelen kampány keretei között, melyhez ezúton kéri az Ön, Önök, Cégek, és Vállalatok támogatását.

Segítsünk együtt, Összefogással!

Tisztelt Támogató!
Hazánk légimentését végző Nonprofit Kft már egy tíz éve folyamatosan működő, a magyar sürgősségi ellátásban elismert, professzionális csapattal rendelkező szervezet, akikre tényleg illik a „hétköznapi hősök” cím. A mindennapi működtetés mellett azonban vannak olyan területek, ahol szükséges még fejleszteni, fejlődni. Ilyenek a nem saját tulajdonú légimentőbázisokon lévő hangárok építése, illetve fűthetővé tétele, mely a hidegebb hónapokban nagyban befolyásolja a helikopterek indulásának idejét, továbbá javítani lehetne az új egészségügyi felszerelés, illetve a tartalék egészségügyi eszközök állományán is.

A legkisebb segítség is sokat ér! Támogassuk együtt a Légimentést!

A Miskolci Törvényszék a “Magyarországi Légimentésért” Alapítványt 2015. augusztus 12. napján kelt 15.Pk.60.151/2015/2. számú végzésével vette nyilvántartásba.

Alapítványunk 2015. nyarán civil kezdeményezés eredményeként jött létre, melynek legfontosabb célja a légimentés működésének, tárgyi és infrastrukturális fejlesztésének támogatása, illetve azon cél elérése, hogy tevékenységünkkel társadalmi tudatformáló szerepet töltsünk be, kapcsolatot létrehozva a lakosság és a magyar légimentés között.
2015. december 18-án együttműködési megállapodást kötött az ország területén mentőhelikoptereket üzemeltető 100%-ban állami tulajdonú Magyar Légimentő Nonprofit Kft. és alapítványunk.

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány a Magyar Légimentő Nonprofit Kft Miskolci Légimentő Bázisát kívánja támogatni jelen kampány keretei között, melyhez ezúton kéri az Ön, Önök, Cégek, és Vállalatok támogatását.

Napjainkban egyre több baleset, és súlyos betegségek szedik áldozataikat. Sajnos nincs rosszabb, megrázóbb mint, amikor tehetetlenül állunk és várunk és hiába adnánk oda mindenünket hogy segítsünk!

Kérjük segítségüket, hogy a Miskolci Légimentő Bázis részére biztosítani tudjuk az alábbi eszközt, hogy megkönnyítsük munkájukat!

Mire is szeretnénk: egy folyadék kimutatására alkalmas GE Vscan Dual Probe típusú Ultrahang készüléket, melynek az ára 2.000.000.- Ft+ áfa! 
https://www.youtube.com/watch?v=LJCLrf_7kYw

Kérem Önöket, hogy támogassák céljainkat, a legcsekélyebb összeget is hálásan köszönjük!

A megosztásokat megköszönjük! 
További információ: a Magyarországi Légimentésért Alapítvány facebook oldalán, valamint a legimentesert@gmail.com email címen.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére