Jelenlegi hely

Egyedülálló turisztikai attrakciót hoztak létre Miskolctapolcán

„Miskolc Város Turizmusáért” díjat vehetett át a HELL ENERGY által létrehozott Avalon Park a város napján.

Bővebben: megnyitás után

 

 

Az Avalon Parkot Miskolctapolcán 2015. június közepén avatták fel, a HELL ENERGY cégcsoport legújabb, turisztikai beruházásaként. Az Avalon Park az első ütemben elkészült elemei, az Európában is egyedülálló erdei elektromos gokart pálya, a 2500 négyzetméteres szabadtéri Maya Játszópark, a Sörkert, a szabadtéri színpad, a műfüves futballpálya, valamint a 80 fős étterem.

A mintegy 5,5 milliárd forint összértékű komplex turisztikai beruházás rövid időn belül nemcsak a régió meghatározó turisztikai létesítménye lett, hanem jelentős számú látogatót is vonzott a környező országokból is. A HELL ENERGY újabb látványos beruházással bizonyította be: hisz abban, hogy a hátrányos helyzetű kelet-magyarországi régióban is lehet értéket teremteni. Kelet-Közép-Európában is egyedülálló turisztikai attrakciót hozott létre Miskolctapolcán, a Bükk szívében. A mintegy 5 hektáros területen megvalósuló családi szórakoztató- és élménypark országos viszonylatban is 2015 legnagyobb hazai komplex turisztikai magánberuházása.

 

Az Avalon Park olyan turisztikai projekt, amely sokrétűsége révén szálláshelyet, éttermet és számos aktív és passzív kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A park Magyarország egyetlen, erdei környezetben létrehozott elektromos gokart pályája, valamint a 2500 négyzetméteres szabadtéri játszóparkja révén páratlan szórakozást biztosít az egész családnak. A megvalósítás során a legősibb építőanyagot, a fát használták, hogy teljes mértékben környezettudatos beruházást valósítsanak meg. Ebben segítségükre volt a finn HONKA rönkház technológia, mely a „lélegző” alapanyagokkal biztosítja, hogy az egészségtudatos vendégek is részesei lehessenek a természet közeli élménynek.

A környezettudatosságot erősíti, hogy a park egész területén tiltott az autósforgalom, külön emiatt épül meg a 129 férőhelyes mélygarázs. A látogatók szállítását DOTTO vonattal és elektromos golf autókkal oldják meg. A teljes beruházás több mint 90 új munkahelyet teremt Miskolcon, hozzájárulva a kedvezőtlen foglalkoztatási ráta javításához. Az új, minőségi munkahelyek teremtése mellett fontos kitűzött cél továbbá a helyi termelők felkarolása, akik minőségi termékeikkel az Avalon étterem első számú beszállítói lesznek, több száz családra bővítve azok számát, akiknek a megélhetését az intézmény biztosítja. A cég lokálpatrióta hozzáállását mi sem bizonyítja jobban, hogy a parkhoz vezető, mintegy 1,2 kilométeres utat saját költségén felújította, hogy mindezzel hozzájáruljon a környéken lakók kényelméhez és biztonságos közlekedéséhez.

minap.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére