Jelenlegi hely

Szerdától kevesebb járat!

Határozatlan idejű sztrájkot hirdettek az MVK szakszervezetei.

Bővebben: megnyitás után

 

Az MVK Zrt. három szakszervezete február 17-től határozatlan ideig sztrájkot hirdetett - olvasható a közlekedési vállalat vasárnapi közleményében. Szerdától 66%-os menetrendi kínálat lesz érvényben, de a társaság ennek ellenére törekszik majd arra, hogy az elégséges szolgáltatásnál több járatot indítson - írják.

Az MVK -  jogszabályi kötelezettségének eleget téve – közzétette a munkabeszüntetés idején érvényes menetrendtervezetet, amit itt olvashatnak el. A menetrendi tervezet vonalszámonként az első járat indulásától az utolsó járatig  járatonként, óránkénti bontásban tartalmazza  az új indulási időpontokat.

Amennyiben a munkabeszüntetés a hétvégére is kiterjed, úgy az MVK Zrt. tájékoztatási kötelezettségének eleget téve, 48 órával korábban meghirdeti a szombati és vasárnapi kínálatot.

A munkabeszüntetés az ME, a 44-es, az Auchan1, az Auchan2 és a Tesco Avas járatok menetrendjét nem érinti.

A miskolci utasok érdekében társaságunk arra törekszik, hogy az elégséges szolgáltatásként (66%) feltüntetett járatszámtól több járatot indítson, amelyről további kiegészítést teszünk közzé a lakosság folyamatos tájékoztatása érdekében – olvasható közleményükben.

Aktuális menetrendi információkról a diszpécserközponton keresztül az alábbi, éjjel-nappal hívható telefonszámokon érdeklődhetnek az utasok, február 17-étől:

+36706455098

+36706459469

+36706474091

+36706499054 

 

minap.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére