Jelenlegi hely

Fotópályázat 16-24 éves (amatőr) fotosók részére!

Alább megosztjuk a részletes pályázati kiírást, de ha további kérdésed van, bátran keress minket irodán emailcímén (bazmegye.cseoh@gmail.com), vagy a pályázati kapcsolattartót, Hiripi Edinát a +36202436024-es telefonszámon.

Figyelem, figyelem!

Gondolkodtál már azon, hogy miben igazán jók az idősek? Mit tudnak, amit mi már elfelejtettünk/még nem tanultunk meg? Voltál-e már tanúja olyan pillanatoknak, amelyek megérintettek ebben a témában?

Mostantól figyelj és fotózz! 

Amire nagyon kíváncsiak vagyunk: egyedi pillanatok, különleges hangulatok. 

Miért éri meg neked? A legjobbakat szakmai (fotós és szociológus) zsűri díjazza (az első három helyezett 100.000 Ft összértékű díjazásban részesül), majd a zsűri által kiállított képeket kiállítjuk Miskolcon és a megye más helyszínein is.

Idősek bölcsessége – fotópályázati kiírás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház fotópályázatot hirdet Idősek bölcsessége címmel.

A pályázat célja a társadalmi szerepek összehangolása, az idősekben rejlő értékek, tudás, tapasztalat és bölcsesség fel- és elismerése, fotókon történő bemutatása.

Pályázati feltételek:

1. A pályázatra 16-24 éves életkorú pályázók nevezhetnek.

2. A pályázatra nevezési díj nincs.

3. Pályázni legalább 4000x3000 pixeles méretű képekkel lehet, melyeket a bazmegye.cseoh@gmail.com emailcímre várunk (a tárgyban az „Idősek bölcsessége – fotópályázat” szövegnek kell szerepelnie).
Az üzenetnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát és címét, illetve az általa készített kép(ek)nek adott címet.
A fájlokat az következő formátumban várjuk: vezetéknév_keresztnév_kép címe (pl. Kovács_Gabriell(a)_Gondolat). Képsorozat esetén szerepeljen a kép sorszáma is!

4. A beérkező képek számát illetően nincs megkötés, egy pályázó tetszőleges mennyiségű képpel pályázhat.

5. A pályázatra olyan képeket várunk, melyek nem szerepeltek más kiállításon.

6. A beérkező képeket szakmai zsűri fogja bírálni, melynek tagjai fotós- és szociológus szakemberek. A képek értékelésénél egyformán hangsúlyos a képi minőség, és az általa közvetített üzenet, megjelenített tartalom. Mivel a kiállítás célja az idősek értékeire történő figyelemfelhívás, a különleges meglátások, megoldások, innovatív elgondolások hangsúlyos figyelmet kapnak.

7. A zsűri által legjobbaknak ítélt képekből kiállítás készül, melyet több helyszínen állítunk ki (elsőként november 16-án a Miskolci Egyetem Szociológia Tanszékének C/2-es épületében, ahol ünnepélyes megnyitó keretein belül kerül sor a díjátadásra is).

8. A képek előhívásáról a kiíró gondoskodik. A pályázók a képek kiíró általi felhasználását és a pályázatban leírtakat elfogadják. 

9. A képeket szakmai zsűri bírálja, bírálatuk végleges, fellebbezésnek helye nincs.

A pályázat díjazása:

I. hely: 20.000 Ft értékű fotós vásárlási utalvány + 20.000 Ft értékű utalvány az Impresszó Klub-Étteremben + 1 db 365 napos Miskolc Pass (nem miskolci lakcím esetén 1 db 48 órás Miskolc Pass)

II. hely: 15.000 Ft értékű fotós vásárlási utalvány + 10.000 Ft értékű utalvány az Impresszó Klub-Étteremben 1 db 365 napos Miskolc Pass (nem miskolci lakcím esetén 1 db 48 órás Miskolc Pass)

III. hely: 10.000 Ft értékű fotós vásárlási utalvány + 1 db 365 napos Miskolc Pass (nem miskolci lakcím esetén 1 db 48 órás Miskolc Pass)

A fotós vásárlási utalvány felhasználható Miskolci Fuji szalonban az Arany János 11-13. szám alatt az Arany Corvin Üzletházban.

Az eredményhirdetésre és a díjátadásra a fotókiállítás ünnepélyes megnyitóján, 2015. november 16-án a Miskolci Egyetem Szociológiai Tanszékén kerül sor.

A képek beküldésének határideje: 2015. október 25.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére