Jelenlegi hely

Média ajánlat - Miskolcimami

Miskolcimami weboldal 2016

A Miskolcimami hatékony népszerűsítési formákat nyújt a miskolci és Borsod- Abaúj-Zemplén megyei gyermekes családokat megszólító cégeknek. 

Közönségünk a várandós és kisgyermekes szülőkön túl kiterjed az óvodás és iskolás korosztályt nevelőkre is. Mottónk: „Minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!”

ONLINE MEGJELENÉS A MISKOLCIMAMI WEBOLDALON

2015 nyarán  honlapunk teljes egészében megújult.  Az új Miskolcimami az információkat logikus és átlátható elrendezésben, letisztult, modern, gyors, olvasmányos és mobilbarát formában mutatja be. 

Ma már közel 1000 miskolci, Borsod- Abaúj-Zemplén megyei szülő olvassa rendszeresen hírleveleinket és havonta 14500-15500 látogatás történik a miskolc.imami.hu oldalon.

A legtöbb releváns kulcsszóra (iskola, óvoda, bölcsőde, védőnő, gyermekprogramok stb.) honlapunk első helyen szerepel a Google találati listáján.

A megújulás óta a honlapunkon eltöltött idő és az egy alkalommal megtekintett oldalak száma is jelentősen emelkedett. Havonta több 100 az oldal letöltések száma.

A honlapunkon való megjelenésnek két formáját kínáljuk: kiemelt népszerűsítés (gyorsan, sok szülőhöz jut el az ajánlat) és folyamatos népszerűsítés (biztosítja, hogy a szülők mindig megtalálják honlapunkon). A kettő kombinációja a leghatékonyabb.

Kiemelt népszerűsítés:

szezonális akciók, új termékek/szolgáltatások, rendezvények, költözés és minden olyan kampány esetén ajánljuk, aminek a hírét gyorsan, sok szülőhöz szeretnék eljuttatni.

Kiemelt megjelenési formák:

 

 

 

Folyamatos népszerűsítés:

ezzel biztosíthatja, hogy termékét/szolgáltatását látogatóink mindig  megtalálják honlapunkon.

Folyamatos megjelenési formák:

 

A MEGJELENÉS DÍJAI ÉS KEDVEZMÉNYES CSOMAGAJÁNLATOK ITT!

 


 

 

REFERENCIÁK

 

 

2015 Áprilisában indítottam Miskolcon a Csiri-biri babatornát, ennek reklámozásához nagy segítséget kaptam a miskolcimami-tól, mert a honlapon megtalálható többek között az összes védőnő címe, valamint bölcsődék és óvodák elérhetősége is. Nem kellett külön keresgélnem az interneten az elérhetőségeket, mert a miskolcimami-n mindez szépen, összerendezve megtalálható. Ennek hála, azonnal fel tudtam venni a kapcsolatot az általam keresett személyekkel, intézményekkel. A miskolcimami-nak hála sok kisgyermekkel és édesanyjával találkozhatok a foglalkozásaimon!

Üdvözlettel: Dobi-Mezei Mária


Az Ön számára legkedvezőbb, egyedi ajánlat kidolgozásáért

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST,

vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

 Mobil: 30/905 8113

 E-mail: miskolc@imami.hu

 

Célunk a megyében élő családok minél teljesebb körű tájékoztatása, ennek érdekében gyermekes családoknak, kismamáknak szolgáltató, illetve részükre termékeket értékesítő vállalkozásoknak díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosíthatunk minimális adattartalommal. Az ingyenes bemutatkozás lehetőségéről és a minimális adattartalom köréről a honlap üzemeltetője minden esetben egyedileg dönt.  

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére