Jelenlegi hely

Sóterápia családoknak Miskolcon

Családbarát és gyermekek számára kialakított helységben már sóterápia is elérhető Miskolcon. Gyermekek és szüleik is találnak programot a Mentál-Kuckóban.

 Mikor érdemes erre a lehetőségre gondolni?

A sóterápia gyermek és felnőttkorban egyaránt hatékony! Enyhe tünetek esetén a sóterápia önmagában is képes javítani a tüneteken. Erős panaszok, súlyosabb betegségekben az orvosi kezelés kiegészítésére alkalmazd – enyhíti a tüneteid, serkenti az immunrendszered, gyorsítja a betegség lezajlását és csökkenti a gyógyulásodhoz szükséges gyógyszermennyiséget. Segíti az immunrendszer, javítja a szervezet fizikai, biokémiai aktivitását, fokozza az anyagcserét, a vér és nyirokkeringést. A legtöbb felső légúti betegségben gyorsítja a gyógyulást, enyhíti a panaszokat.

                 

Hová forduljunk, ha szeretnénk igénybe venni a sóterápiát?

Menjünk el a Mentál-Kuckóba, ahol igényes és látványos elemeket, családbarát szempontok alapján alakították ki.  A sószobában szín- és fényterápia, valamint relax zene segíti a kikapcsolódást, feltöltődést. Közel másfél tonna, parajdi és himalájai sótégla és 35 - 40 kg-os Himalája sólámpák is segítik a gyógyulást. Van egy szökőkút is, ami arra hivatott, hogy a 22 fokos helyiségben a sótömbök és  sótéglák aktív kipárolgását segítse.
A gyerekek vastag padló szőnyeggel ellátott 30 m2 - es térben tudnak játszani, mozogni. Játékok, könyvek állnak a gyerekek, szülők és nagyszülők rendelkezésére.
Szívesen fogadnak szülinapi, névnapi partikra vendégeket is.

Figyelem!
Kéthetente csütörtök esténként, élőzenés, esti sószobai alkalmakat szerveznek, ezzel segítve a szülők pihenését. 

Most jön egy jó hír a Miskolcimami olvasóinak!

A  Miskolcimami olvasói részére bérlet kedvezményt ajándékoz a Mentál-Kuckó. A tíz alkalmas bérlethez kaptok + 3 alkalmat ajándékba így 10+3 alkalmas bérletet tudtok vásárolni. Érdeklődés további információ a weboldalon. Web: Metál Kuckó Feketéné Elise +36/20-9944-192

Szeretettel várnak benneteket és csemetéiteket.
A helyszín adottságain túl színvonalas szolgáltatásokkal is várják a betérőket, legyen szó akár masszázsról, akár mentálhigiénés beszélgetésekről.

Hol találjátok mindezt?

A Mentál-Kuckó Rekreációs Központ a belváros szívében, Miskolc, Déryné u. 4. fszt. 1.-ben várja a látogatókat, ahol a pici babáktól egészen a nagy gyermekekig, apa, anya, nagyszülők, mind jól érzik magukat.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére