Jelenlegi hely

Sóterápia családoknak Miskolcon

Családbarát és gyermekek számára kialakított helységben már sóterápia is elérhető Miskolcon. Gyermekek és szüleik is találnak programot a Mentál-Kuckóban.

 Mikor érdemes erre a lehetőségre gondolni?

A sóterápia gyermek és felnőttkorban egyaránt hatékony! Enyhe tünetek esetén a sóterápia önmagában is képes javítani a tüneteken. Erős panaszok, súlyosabb betegségekben az orvosi kezelés kiegészítésére alkalmazd – enyhíti a tüneteid, serkenti az immunrendszered, gyorsítja a betegség lezajlását és csökkenti a gyógyulásodhoz szükséges gyógyszermennyiséget. Segíti az immunrendszer, javítja a szervezet fizikai, biokémiai aktivitását, fokozza az anyagcserét, a vér és nyirokkeringést. A legtöbb felső légúti betegségben gyorsítja a gyógyulást, enyhíti a panaszokat.

                 

Hová forduljunk, ha szeretnénk igénybe venni a sóterápiát?

Menjünk el a Mentál-Kuckóba, ahol igényes és látványos elemeket, családbarát szempontok alapján alakították ki.  A sószobában szín- és fényterápia, valamint relax zene segíti a kikapcsolódást, feltöltődést. Közel másfél tonna, parajdi és himalájai sótégla és 35 - 40 kg-os Himalája sólámpák is segítik a gyógyulást. Van egy szökőkút is, ami arra hivatott, hogy a 22 fokos helyiségben a sótömbök és  sótéglák aktív kipárolgását segítse.
A gyerekek vastag padló szőnyeggel ellátott 30 m2 - es térben tudnak játszani, mozogni. Játékok, könyvek állnak a gyerekek, szülők és nagyszülők rendelkezésére.
Szívesen fogadnak szülinapi, névnapi partikra vendégeket is.

Figyelem!
Kéthetente csütörtök esténként, élőzenés, esti sószobai alkalmakat szerveznek, ezzel segítve a szülők pihenését. 

Most jön egy jó hír a Miskolcimami olvasóinak!

A  Miskolcimami olvasói részére bérlet kedvezményt ajándékoz a Mentál-Kuckó. A tíz alkalmas bérlethez kaptok + 3 alkalmat ajándékba így 10+3 alkalmas bérletet tudtok vásárolni. Érdeklődés további információ a weboldalon. Web: Metál Kuckó Feketéné Elise +36/20-9944-192

Szeretettel várnak benneteket és csemetéiteket.
A helyszín adottságain túl színvonalas szolgáltatásokkal is várják a betérőket, legyen szó akár masszázsról, akár mentálhigiénés beszélgetésekről.

Hol találjátok mindezt?

A Mentál-Kuckó Rekreációs Központ a belváros szívében, Miskolc, Déryné u. 4. fszt. 1.-ben várja a látogatókat, ahol a pici babáktól egészen a nagy gyermekekig, apa, anya, nagyszülők, mind jól érzik magukat.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Sokunk, önmagunknak feltett napi kérdése ez, "Miért nem tudsz fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére