Jelenlegi hely

Sóterápia családoknak Miskolcon

Családbarát és gyermekek számára kialakított helységben már sóterápia is elérhető Miskolcon. Gyermekek és szüleik is találnak programot a Mentál-Kuckóban.

 Mikor érdemes erre a lehetőségre gondolni?

A sóterápia gyermek és felnőttkorban egyaránt hatékony! Enyhe tünetek esetén a sóterápia önmagában is képes javítani a tüneteken. Erős panaszok, súlyosabb betegségekben az orvosi kezelés kiegészítésére alkalmazd – enyhíti a tüneteid, serkenti az immunrendszered, gyorsítja a betegség lezajlását és csökkenti a gyógyulásodhoz szükséges gyógyszermennyiséget. Segíti az immunrendszer, javítja a szervezet fizikai, biokémiai aktivitását, fokozza az anyagcserét, a vér és nyirokkeringést. A legtöbb felső légúti betegségben gyorsítja a gyógyulást, enyhíti a panaszokat.

                 

Hová forduljunk, ha szeretnénk igénybe venni a sóterápiát?

Menjünk el a Mentál-Kuckóba, ahol igényes és látványos elemeket, családbarát szempontok alapján alakították ki.  A sószobában szín- és fényterápia, valamint relax zene segíti a kikapcsolódást, feltöltődést. Közel másfél tonna, parajdi és himalájai sótégla és 35 - 40 kg-os Himalája sólámpák is segítik a gyógyulást. Van egy szökőkút is, ami arra hivatott, hogy a 22 fokos helyiségben a sótömbök és  sótéglák aktív kipárolgását segítse.
A gyerekek vastag padló szőnyeggel ellátott 30 m2 - es térben tudnak játszani, mozogni. Játékok, könyvek állnak a gyerekek, szülők és nagyszülők rendelkezésére.
Szívesen fogadnak szülinapi, névnapi partikra vendégeket is.

Figyelem!
Kéthetente csütörtök esténként, élőzenés, esti sószobai alkalmakat szerveznek, ezzel segítve a szülők pihenését. 

Most jön egy jó hír a Miskolcimami olvasóinak!

A  Miskolcimami olvasói részére bérlet kedvezményt ajándékoz a Mentál-Kuckó. A tíz alkalmas bérlethez kaptok + 3 alkalmat ajándékba így 10+3 alkalmas bérletet tudtok vásárolni. Érdeklődés további információ a weboldalon. Web: Metál Kuckó Feketéné Elise +36/20-9944-192

Szeretettel várnak benneteket és csemetéiteket.
A helyszín adottságain túl színvonalas szolgáltatásokkal is várják a betérőket, legyen szó akár masszázsról, akár mentálhigiénés beszélgetésekről.

Hol találjátok mindezt?

A Mentál-Kuckó Rekreációs Központ a belváros szívében, Miskolc, Déryné u. 4. fszt. 1.-ben várja a látogatókat, ahol a pici babáktól egészen a nagy gyermekekig, apa, anya, nagyszülők, mind jól érzik magukat.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Ugrás az oldal tetejére