Jelenlegi hely

Öt magyar cég, köztük a szallas.hu a térség 500 leggyorsabban növekvő vállalata között

Öt magyar cég került be idén a leggyorsabban növekvő vállalatok közé, a Deloitte Technology Fast 500 európai, közel-keleti és afrikai (EMEA-régiós) ranglistájára, a közép-kelet-európai régiós harmadik helyezett miskolci székhelyű szallas.hu a 70. - közölte a Deloitte.

Bővebben: megnyitás után

 

A Deloitte által évente összeállított Technology Fast 500 rangsor immár 15. alkalommal veszi számba a leggyorsabban növekvő technológiai, internetes és telekommunikációs cégeket, valamint az élettudományokkal és tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatokat az EMEA-térség 28 országában, a megelőző négyéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolva, vagyis a 2015-ös lista összeállítása során a 2011 és 2014 közötti árbevétel-adatokat használták fel.

Az első helyet idén egy online aukciós ház, a holland Catawiki szerezte meg azzal, hogy négy év alatt 450-szeres árbevétel-növekedést ért el, szakosodott árverezői havonta átlagosan 12 millió látogatót felügyelnek. A második helyen egy szoftvergyártással foglalkozó svéd cég, az iZettle AB végzett 301-szeres árbevétel-növekedéssel.

A rangsorra került cégek 52 százaléka a szoftveripart képviseli, az iparágak közötti versenyben második helyen az internetes szektor áll 18 százalékkal. A legtöbbször szereplő ország - immár öt egymást követő évben - idén is Franciaország lett: 87 céggel képviselteti magát az összesítésben, a második helyen az Egyesült Királyság (72), a harmadikon Norvégia (50) áll.

 A közlemény idézi Csűrös Balázst, a Deloitte programvezetőjét, aki elmondta: örömteli eredmény, hogy a 2015-ös közép-kelet-európai Fast 50 verseny harmadik helyezettje, a szallas.hu Kft. 1209 százalékos árbevétel-növekedésével idén is bekerült a legjobb száz cég közé.

A listán szereplő másik négy magyar cég sorrendben 466 százalékos árbevétel-növekedésével a Gravity Research & Development Zrt. a 218. helyezést érdemelte ki, őket a GPS Tuner Kft. (452 százalék, 223. hely), az Unas Online Kft. (240 százalék, 452. hely) és a JátékNet.hu Webáruház Kft. (221 százalék, 477. hely) követi.

MTI

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére