Jelenlegi hely

Online Családi Egészségnap

Egy különleges Online Családi Egészségnapra invitáljuk a Családokat, Babát tervezőket, Babát várókat, kisebb és nagyobb gyermek(ek)et nevelőket, kamaszos szülőket.

2023. október 7-én Nagyszerű előadók, szakértők fogtak össze azért, hogy hiteles és naprakész információkkal adjunk minden érdeklődnek. Tudjuk, hogy már a családtervezés első pillanatától fogva fontos, hogy tudatosan tudjatok készülni a gyermek(ek) érkezésére és tudatosan tudjatok tervezni szülőként akár a gyermekkor, akár a kamaszkor és fiatal felnőtt kor sajátosságait figyelembe véve.

Miről szólnak az előadások?

Hogyan tudunk még segíteni?

Fantasztikus lehetőséget kínálunk az informálódásra, illetve szakértőink felé az egyes videók alatt lehet majd kérdéseket feltenni, amelyeket később fogunk megválaszolni. Segíthetünk majd szakembert keresni országszerte Nektek. A videók korlátozott ideig visszanézhetők majd.

Kik lesznek az előadók?

Van egy facebook csoportunk, ahol már elolvasható a pontos program és előadóinkról is olvashattok, ha csatlakoztok a csoporthoz. https://www.facebook.com/groups/613649454206477

Az egész napos programunk során, előadások az alábbi témákban lesznek:

A fogantatás pillanatától indulunk, majd beszélünk a hormonális változásokról.
A gyermek születésének eseménye után a szülés utáni komplex rehabilitációról, a hegkezelésről és szétnyílt hasizomról is szó lesz.
Hogyan segíthetnek az aromaterapiás módszerek és gyógynövények?
Fontos téma lesz a beszéd és mozgásfejlődés, a táplálkozás, a gyermek immunerősítése is.
Ha a gyermek fejlődésében akadhatnak gondok: Beszélünk a kamaszkori mozgásfejlesztésről és a gyermek élsport lehetőségéről is.

Előadóink az alábbi szakterületekről érkeznek:

Szereted, ha Te is adhatsz?

Ez az esemény és mind a 11 szakmai előadás ingyenes, viszont jótékonysági célt is szolgál. Erről a csoportban többet is olvashattok.

Az Online Családi Egészségnap 2023- Jótékonysági céllal szervezője dr. Ozsvárt Orsolya Friderika, cikkünk szerzője.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére