Jelenlegi hely

Miért a szelfigép a tökéletes ajándék születésnapi buliba?

Évente egyszer, amikor elérkezik az ember születésnapja, akkor nehéz értelmes és kevésbé unalmas dolgot kitalálni. Az ünnepelt egy ideig szereti a meglepetés partikat, de az évek múlásával egyre jobban hasonlítanak egymásra. Úgy tűnik, hogy nehéz új vizekre evezni, főleg, ha a csoport száma ütemesen nő, hiszen mégsem fogunk egy hosszú hétvégés kiruccanást szervezni harminc ember számára. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miként tudjuk feldobni a hagyományos születésnapi partikat.

Legyen olcsó, legyen szórakoztató

Ma egy olyan világban élünk, ahol szeretjük az olcsó és a drága dolgokat is, ha azonban választanunk kell, akkor az olcsó felé hajlunk. Ilyenkor szoktak megjelenni a kvízek, a közös játékok, a telefonos applikációval elvégezhető feladatok, amik nagyjából ki is töltötték az ingyenes szó fogalmát. Ezek az elfoglaltságok akkor a legjobbak, ha amúgy több emberről van szó, akik alapból egy kellemes étteremben vannak, esetleg kibéreltek maguknak egy helyiséget. Ilyenkor a bérleti díj mellé szabad, sőt, kötelező ingyenes programokkal készülni, amik sok szabadidőbe és készülődésbe kerülnek.

A selfie gép bérlése nem tartozik az olcsó kategóriába, de akkor csoportosan is össze lehet rá dobni a pénzt, így nemcsak ajándéknak tökéletes, hanem mindenki kihasználhatja. Egy kisebb születésnapra 1-2 óra fényképezés bőven elég szokott lenni, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem szokták megunni. A fotógép előnye, hogy azonnal megkapjuk a kinyomtatott képeket, így mindenki hazavihet magával egy darabot az ünnepségből.

Mit tud a selfiegép?

A selfiegép felhőtlen szórakozást kínál minden korosztálynak. Nem baj, ha a rokonok között gyerekek és nagypapák is vannak, ők is élvezni fogják a vicces kellékeket és a kézzel fogható képeket. A vendégkönyv készítése külön öröm, mivel a minőségi fotókönyvbe írhatunk és rajzolhatunk a képek mellé, ami utána a szülinapos birtokába kerül, és bármikor fellapozhatja. Ha jobban belegondolunk, akkor a fényképeknek nagy erejük van, hiszen sosem lehet tudni, hogy merre visz minket a sors, lehet, hogy tíz év múlva teljesen máshol éljük az életünket.

A selfibox által készített nyomtatott képek mindig egyedi sablont kapnak, amin nevet és dátumot is szerepeltethetünk, hogy a vendégek se felejtsék el a bulit. A selfie automata varázsa a vicces kiegészítőknél és kellékeknél kezdődik, amik nemtől és kortól függetlenül nyerni szoktak. Senki sem tud ellenállni egy hatalmas krumpliorrnak vagy egy színes sapkának, ráadásul személyre szabott kiegészítőkön is gondolkodhatunk. Ha például egy bizonyos téma köré épül az este, akkor előre szerezhetünk a témához kapcsolódó tárgyakat, amivel mindenki kedvére pózolhat.

A fotósarok működése

A fotósarok először Amerikában jelent meg, és náluk azonnal hatalmas sikert aratott. A világ többi részén folyamatosan terjedt el, így hamarosan Európában és Magyarországon is megjelent. Itthon a legismertebb elnevezés a szelfigép vagy fotógép, szinte mindenki tudni szokta, hogy mire gondolunk pontosan. A bérlés előtt azonban érdemes megismerkedni a működésével, mert nem minden cég ugyanazt a minőséget kínálja.

Vannak olyan cégek, akik egy külföldről beszerzett selfie automatával jönnek, aminek a működtetéséhez nem kell nagy tudás. Más cégek a saját tapasztalataikat veszik alapul, és saját maguk építik fel a fotógépet minőségi kamerával, stúdiófénnyel, háttérzenével és egyéb extrákkal. A fény kérdését minden esetben nézzük meg, mivel az esti buliknál nagyon nem mindegy, hogy mennyi látszódik belőlünk.

Kinek való a fotósarok?

Mondhatnánk azt, hogy mindenkinek. Ha valaki jól akarja érezni magát, szereti a vicces pillanatokat, és mindenkivel akar egy közös képet, akkor jöhet a selfie gép. Lehet, hogy mi vagyunk az ünnepeltek és a vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, esetleg pont fordítva, és az ünnepeltet akarjuk meglepni valamivel, a fotósarok akkor is jó megoldásnak számít. Csak arra figyeljünk, hogy minőségi és megbízható céget válasszunk, hogy gondtalanul teljen az este.

360 fokos videoselfie platform az igényes születésnapokra

 Ha valami igazén trendi, szórakoztató, új és különleges szelfi szolgáltatást szeretnél a születésnapra, akkor a 360fokos videoselfiegép a megfelelő választás. A SELFIE 360 szolgáltatás lényege, hogy egy fém platform körül egy motorikus kar segítségével körbefordul egy kamera, ami a vendégekről egy rövid videoklipet készít. A klip effekteket feliratokat kap, és azonnal megosztható a közösségi médiában, vagy letölthető a telefonra is. A megosztás Qr kód vagy emailes link segítségével történik.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számáraBeküldési határidő: 2023. szeptember 15.Korcsoport: 6-14 év közötti gyerekek
Ugrás az oldal tetejére