Jelenlegi hely

A játékosság néha jól jön, néha követelmény

A lakberendezés egy igazi kaland, ami megannyi felfedezéssel jár együtt „kéz a kézben”. Viszont akad olyan helyzet, amikor a játékosság inkább elvárás. Természetesen a lurkók rezidenciájának szépítésére gondolunk.

Miben különbözik a gyerekszoba a többi helyiségtől?

Abban mindenképpen, hogy a mesés látvány az esetében épp úgy elengedhetetlen, mint a funkcionális berendezés. A gyerek bútorok akkor megfelelőek, ha bírják a strapát. Márpedig kihívásból garantáltan akad bőven, mert még a legszelídebb gyerkőcök is rombolnak olykor-olykor. Igaz, ők ezt játéknak hívják. Szóval a játszás során előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek, amik egyetlen egy esetben tolerálhatóak jól. Ha a berendezési tárgyak ellenállnak a különböző mértékű fizikai és mechanikai hatásoknak. Már amennyire tudnak természetesen, mert egy bizonyos fokozat felett már majdnem minden mindegy. De az anyagválasztás éppen emiatt lényeges.

Mindenesetre az elsődleges cél tehát a nagyfokú ellenállóság preferálása. Aztán a funkcionalitáshoz tartozik a könnyű kezelhetőség, az átlátható szerkezet, az egyszerű pakolás és rendtartás. Utóbbi egy darabig úgyis a szülők dolga. A külső tekintetében a mesés jegyek mindig előnyt élveznek a gyermekek szemében. Nekik teljesen mindegy, hogy amúgy a lakás aktuálisan milyen stílust képvisel. De általában a különböző nézőpontok pazarul közös nevezőre hozhatóak, mindenki legnagyobb örömére.

Az emeletes ágy az egyik legjobb bútor, ami csak szóba jöhet. Főleg testvéreknél. Egyrészt ez az a struktúra, amit többnyire minden lurkó imád. Másrészt helytakarékosságban verhetetlen. Főleg, hogy az egyéb kiegészítőkkel ellátott modellekkel még több terület spórolható meg. Ez egy alapvetően kis alapterületű gyermekszobában aranyat érő pozitívum!

Mihez mi passzoljon?

A gyerektextíliák feltehetik az i-re a pontot. Különösen akkor, ha színükkel, mintáikkal egy az egyben összhangot alkotnak a szoba többi berendezési elemével. A szabad szemmel is jól érzékelhető harmónia barátságos, játékra hívó, szeretetet árasztó atmoszférát teremthet.

A fotó forrása: Olesia Bilkei / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számáraBeküldési határidő: 2023. szeptember 15.Korcsoport: 6-14 év közötti gyerekek
Ugrás az oldal tetejére