Jelenlegi hely

Így tudd épségben az ékszereidet a hűvös időben is - ápolás és tárolás

A hűvösebb évszakokban elkél egy kis extra ápolás és védelem. A hideg beköszöntével a lábunkat csizmával, a testünket kabáttal, a kezeinket kesztyűvel, a fejünket pedig sapkával védjük. Azonban nem csak nekünk, hanem az ékszereinknek is elkél a plusz védelem. Miért és hogyan? Megválaszoljuk!

A hideg hatására többek között a fém ékszerek merevebbé válhatnak, ezáltal pedig sokkal hajlamosabbak a törésre, szakadásra. Ugyanez a veszély fenyegeti a bőrből készült kiegészítőket, melyek a hideg hatására megkeményedhetnek. 

Emiatt ékszereink megfelelő ápolása, tisztítása és tárolása elengedhetetlen, ha továbbra is szeretnénk hordani kedvenc csillogó kiegészítőinket a téli hónapokban!

A csillogást a megfelelő ápolással érhetjük el, mely ékszerenként változó, hiszen különböző anyagok különböző gondoskodást igényelnek. Például egy elfeketedett ezüst gyűrűt ezüsttisztító folyadék vagy szappanos víz segítségével, illetve egy gyengéd tisztítókendővel könnyedén meg lehet tisztítani. 

Azonban egy Pandora ékszert, mivel a különleges bevonattal rendelkezik, kizárólag a Pandora ékszertisztítójával szabad újra csillogóvá varázsolni!

A köves ékszereknél érdemes tisztító kendőt használni, mivel az ezüsttisztító folyadék károsíthatja a kiegészítőben lévő köveket, gyöngyöket. Így vagy kiemelt odafigyeléssel tisztítsuk ezeket, vagy bízzuk szakemberre a munkát. 

Az ápolásban a tisztítás mellett hatalmas szerepet játszik az ékszereink megfelelő tárolása is. 

Így tárold megfelelően ékszereidet

Amennyiben rendezetlenül, összegabalyodva más ékszerekkel, netán párás helyen, például fürdőszobában tároljuk ékszereinket, hamar elkophatnak, veszíthetnek fényükből. Emiatt kifejezetten fontos, hogy az ékszer típusának megfelelő ékszertartóban tároljuk kiegészítőinket, amikor éppen nem rajtunk ékeskednek.

A Stackers ékszerdobozai és ékszertartói kiváló megoldást nyújtanak erre a problémára! A változatos, moduláris kialakításnak köszönhetően bármely típusú ékszerre találunk megfelelő Stackers dobozt vagy tálcát, melyeket egymásra építve egy egyedi ékszerdobozt kapunk. Ezek a gyönyörű, letisztult ékszertárolók amellett, hogy praktikusak, otthonunknak is kiváló kiegészítői.

Fedeles ékszerdobozok

A Stackers fedeles ékszerdobozok önmagukban, illetve ékszertálcákkal kiegészítve is megállják helyüket. A belső bársony borításnak köszönhetően megóvja ékszereidet, míg a fedél a portól védi kollekciódat és le is zárja a dobozt. 

Három különböző méretben, különböző színekben és számos kivitelezésben is kaphatóak - így mindenki össze tudja állítani a számára megfelelőt. Többek között olyan kiegészítők is elérhetőek, mint a gyűrűpárnák, charm tartó rudak, vagy az órapárnák. 

Nők és férfiak számára is tökéletes választás, így magunknak vagy ajándékba is vásárolhatjuk. Például a letisztult, barna fedeles óratartó tökéletes karácsonyi ajándék férfiak részére, akik szeretnék stílusosan tárolni óráikat! 

Ékszertálcák

Gondoskodj ékszereid megfelelő tárolásáról a Stackers ékszertálcákkal! Ezeknek a tálcáknak a rekeszei a fedeles ékszerdobozokhoz hasonlóan bársonnyal béleltek, így biztonságot szolgáltatnak kedvenc darabjaid számára. Kis, közepes és nagy méretben, illetve különböző színekben is kaphatóak. 

Használatuk, elhelyezésük igazán sokoldalú. Egymásra helyezve és egy fedeles ékszerdobozzal lezárva egy nagyobb, teljesen egyedi kialakítású ékszeres dobozt hozhatunk létre. Továbbá elhelyezhetjük őket magukban is, asztalon vagy akár fiókban egyaránt.

Utazáshoz

A Stackers azokra is gondolt, akik számára a különleges emlékek és az ékszereik egyaránt fontosak. 

Így a kollekcióban megtalálható számos utazó ékszerdoboz különböző méretekben és színekben, melyekben biztonságosan szállíthatod kedvenc gyűrűidet, nyakláncaidat, karkötőidet, óráidat. 

Az utazás szerelmeseinek a márka piperetáskákkal és kábelrendszerezőkkel is kedveskedik, így pedig biztosítja számukra a rendszerezett és stílusos kiruccanást.

Minden ékszernek

Az egyedi összeállítás lehetőségének és a kiegészítőknek hála bármely ékszerünket tárolhatjuk a Stackers ékszerdobozokban. Például a fekete mini fedeles ékszerdoboz tökéletes nyakláncok, karkötők tárolására, illetve középen egy gyűrűpárna is helyet kapott. 

A charmokat is többféleképpen tárolhatjuk: kiegészíthetjük ékszerdobozunkat vagy ékszertálcánkat charm tartó rúddal, vagy beszerezhetünk akár különálló charm és karkötő tároló dobozt is. 

Órák számára óratartó dobozok és órapárnák is elérhetőek, melyek helyet kaphatnak ékszerdobozokban vagy tálcákban. 

Minden méretben

Ékszerdobozunk mérete kollekciónk nagyságától függ. A Stackers ékszerdobozai és ékszertálcái három különböző méretben érhetőek el: kicsi, közepes és nagy. 

Kis ékszerkollekcióval rendelkezel, de később szeretnéd bővíteni? A márka termékei egymásra illeszthetőek, így a későbbiekben egy újabb darabbal bővítheted ékszerdobozodat!

Mutatós és praktikus ékszertartók a Divatékszerbolt kínálatában

Ékszereink megfelelő tárolása kulcsfontosságú tényező. Amennyiben megfelelően ápoljuk kiegészítőinket, mindig csillogó ékszerekkel léphetünk az utcára, melyekkel minden szempárt elkápráztatunk!

A Stackers ékszertartók amellett, hogy megóvják az ékszereket, lakásunk stílusos kiegészítőjévé is válhatnak. A fedeles dobozok letisztult dizájnja és az ékszertartó tálcákon rendszerezett kiegészítők gyönyörű látvánnyal szolgálnak.

Tekintsd meg a Divatékszerbolt kínálatát és szerezd be stílusos Stackers ékszertartókat magadnak, vagy ajándéknak! Hatalmas ékszer és ékszertartó választékkal várnak, melyek eredetisége és minősége egyaránt garantált. 

Válassz megfelelő, stílusos tárolót ékszereidnek a Divatékszerbolt kínálatából!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére