Jelenlegi hely

Hogyan válassz megbízható generálkivitelezőt?

Manapság az egyik legfontosabb szempont szakember választáskor, hogy megbízható legyen. Így nem csoda, hogy ha az ember a generálkivitelezés szolgáltatást választja, ugyanezen szempont alapján választja ki a megfelelő generálkivitelezőt is. Hogyan találhatsz Te is megbízható generálkivitelező csapatot? Tarts velünk és tudj meg többet!

Profi csapat, profi szakemberekkel, profi referenciákkal

A megbízható generálkivitelezés első jele, hogy a csapat minden tagja profi, tapasztalt szakember, akinek minden munkája kifogástalan. Ezt azonban nehéz ellenőrizni úgy, ha még soha nem láttad dolgozni a csapatot. Ilyenkor segíthet sokat mások véleménye, valamint az, hogy a cég hogyan mutatja be csapatát a telefonos egyeztetés során.

További bizonyíték lehet arra, hogy a választott generálkivitelező profi, hogy a referenciák megtekintésekor hibátlan és esztétikus otthonokat látunk. A legtöbb cég weboldalán, illetve közösségi média oldalán is meg szokta osztani a referenciaképeket, így ezeket mindenképpen érdemes átnézni.

A szerződés minden elmond!

A következő szempont, amelyet figyelembe kell venni, az az, hogy mit ígér a cég. Ezt pedig leginkább akkor tudod ellenőrizni, amikor már a kezedben van a szerződés tervezete. Ekkor ugyanis láthatod, hogy melyek azok a pontok, amelyek biztosan megvalósulnak majd, illetve mely kritikus pontok nem kerültek be a szerződésbe.

Érdemes tehát olyan csapatot választani, akik a generálkivitelezés minden fontos pontját megemlítik a szerződésben, illetve nem hagynak kiskapukat sem. Egyes cégek, mint például az Europabau, már az elkészülési határidőt is kötbéres szerződésbe foglalják, így a csapatot kötelezi a szerződés, hogy elkészüljenek az otthonnal az ígért dátumra, ha pedig nem készülnek el, napi kötbért fizetnek a megrendelőnek!

Figyelj rá, hogy a választott generálkivitelező mely környékeken épít!

Fontos továbbá, különösen, ha az interneten választasz magadnak céget, hogy megtudd, pontosan mely környéken épít a kiszemelt csapat. Előfordul ugyanis, hogy egy generálkivitelező Budapest környékén épít csak, így a megye határon túlra nem vállalnak házépítést. Így mielőtt döntesz, mindenképp járj utána, hogy a kinézett generálkivitelező csapat vállal-e munkát a Te környékeden is.

A megbízható generálkivitelezés tehát fontos, hiszen leendő otthonunk megépítéséről van szó. Épp ezért mindenképpen járj utána a kinézett cégnek és bizonyosodj meg róla, hogy valóban megbízható generálkivitelezőről van-e szó!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére