Jelenlegi hely

Hogyan válassz megbízható generálkivitelezőt?

Manapság az egyik legfontosabb szempont szakember választáskor, hogy megbízható legyen. Így nem csoda, hogy ha az ember a generálkivitelezés szolgáltatást választja, ugyanezen szempont alapján választja ki a megfelelő generálkivitelezőt is. Hogyan találhatsz Te is megbízható generálkivitelező csapatot? Tarts velünk és tudj meg többet!

Profi csapat, profi szakemberekkel, profi referenciákkal

A megbízható generálkivitelezés első jele, hogy a csapat minden tagja profi, tapasztalt szakember, akinek minden munkája kifogástalan. Ezt azonban nehéz ellenőrizni úgy, ha még soha nem láttad dolgozni a csapatot. Ilyenkor segíthet sokat mások véleménye, valamint az, hogy a cég hogyan mutatja be csapatát a telefonos egyeztetés során.

További bizonyíték lehet arra, hogy a választott generálkivitelező profi, hogy a referenciák megtekintésekor hibátlan és esztétikus otthonokat látunk. A legtöbb cég weboldalán, illetve közösségi média oldalán is meg szokta osztani a referenciaképeket, így ezeket mindenképpen érdemes átnézni.

A szerződés minden elmond!

A következő szempont, amelyet figyelembe kell venni, az az, hogy mit ígér a cég. Ezt pedig leginkább akkor tudod ellenőrizni, amikor már a kezedben van a szerződés tervezete. Ekkor ugyanis láthatod, hogy melyek azok a pontok, amelyek biztosan megvalósulnak majd, illetve mely kritikus pontok nem kerültek be a szerződésbe.

Érdemes tehát olyan csapatot választani, akik a generálkivitelezés minden fontos pontját megemlítik a szerződésben, illetve nem hagynak kiskapukat sem. Egyes cégek, mint például az Europabau, már az elkészülési határidőt is kötbéres szerződésbe foglalják, így a csapatot kötelezi a szerződés, hogy elkészüljenek az otthonnal az ígért dátumra, ha pedig nem készülnek el, napi kötbért fizetnek a megrendelőnek!

Figyelj rá, hogy a választott generálkivitelező mely környékeken épít!

Fontos továbbá, különösen, ha az interneten választasz magadnak céget, hogy megtudd, pontosan mely környéken épít a kiszemelt csapat. Előfordul ugyanis, hogy egy generálkivitelező Budapest környékén épít csak, így a megye határon túlra nem vállalnak házépítést. Így mielőtt döntesz, mindenképp járj utána, hogy a kinézett generálkivitelező csapat vállal-e munkát a Te környékeden is.

A megbízható generálkivitelezés tehát fontos, hiszen leendő otthonunk megépítéséről van szó. Épp ezért mindenképpen járj utána a kinézett cégnek és bizonyosodj meg róla, hogy valóban megbízható generálkivitelezőről van-e szó!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére