Jelenlegi hely

Hálóruházat férfiaknak – milyet válasszunk?

Már rég lejárt annak a felfogásnak az ideje, amikor a legkinyúltabb pólót és boxert választották a férfiak alvóruhának. Sőt annak a korszaka is lezárult, amikor is minden férfi a nagypapa pizsamájához hasonló csíkos, alaktalan alvóruhát viselt. A férfidivat is jóval széleskörűbb és kreatívabb lett az utóbbi években, ezért érdemes valóban olyat választanunk férfiként, amit kedvelünk is. Mik a lehetőségek?

Sikkes és férfias pizsamák

Valahol minden férfi a szíve mélyén kicsit hiú, még akkor is, ha ezt nem meri bevallani. A helyzet pedig az, hogy nem csak a kedvesünknek, de mi magunknak is sokkal jobban fogunk tetszeni, ha egy fárasztó nap után valóban valami stílusos pizsamába bújhatunk. A szép öltözék feltölti a lelket, ez pedig akkor különösen érvényes, ha aludni készülünk. A férfi pizsama típusok között manapság már jócskán akadnak olyan modellek, amelyek mellett nem lehet csak úgy elsétálni. A finom és meleg pamut pizsamák között mindenféle mintájút és fazonút megtalálunk. Persze, nem a nagyszülők pizsamastílusára kell gondolni. Ezek a modellek letisztultak, és még egy kockás típus is egyszerre tud fiatalos lenni és férfias. Ha télre keresünk alvóruhát, okvetlenül nézzünk körbe a férfi pizsamák választékában. Egyrészt a pamut pizsama valóban meleg, másrészt pedig rendkívül kényelmes is. Például egy pólóval kombinálva a felsőrészét úgy hordhatjuk, akárcsak egy inget: ha hidegebbre fordul az idő, csak felvesszük a pólóra.

Rövidnadrágos fazonok és pólók

A férfiak nagy része manapság még mindig jobban preferálja a boxeralsó plusz póló kombinációt éjszakára. Ennek több praktikus oka van, többek között az is, hogy az esti zuhanyzás után másnap csak a nadrágot kell felvenni a boxerhez. Ez pedig rendkívül kényelmes, azonban megfelelő pólót is társíthatunk ilyenkor a boxerhez, és akár egy rövidnadrágot is felvehetünk ehhez az éjjeli viselethez. A minőségi pamut pólók mellett ugyanis léteznek kifejezetten alvásra való férfi pólók is. Ezek általában lazábbak és színűkben is eltérhetnek a szimpla hétköznapi pólóktól.

Kiegészítők – köntösök és papucsok

 

A hálóruhák elengedhetetlen kiegészítőit képzik a papucsok és a köntösök. A férfi köntösök esetében ráadásul elég sokféle típus létezik. Választhatunk a klasszikus plüss vagy frottír köntösök közül, ám egészen stílusos modelleket is találunk. A férfi köntösök között a házi köntösök azok, amelyek valamilyen nemesebb anyagból készülnek, és nem csak a pizsama elfedésére valók, hanem a mindennapi, otthoni felsőöltözetként is funkcionál. Az ilyen köntösök kényelmesek, nem olyan kényesek, mint a fürdőköntösök, és sokkal elegánsabbak azoknál. Egy ilyen háziköntösben még akár vendégeket is fogadhatunk, akárcsak a régi időkben. A papucsok között is sokféle elegáns darab akad. Ha már unjuk a megszokott gumipapucsokat, akkor egy csinos gyapjú vagy bőr felsőrésszel rendelkező otthoni férfi papucs jó választás lesz azok számára, akik valamilyen elegánsabb megoldást keresnek. Ezeket a papucsokat ráadásul még egy otthoni összejövetelre is felvehetjük, hiszen hozzá tudjuk például a bőr papucsot illeszteni egy félelegáns otthoni megjelenéshez is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Sokunk, önmagunknak feltett napi kérdése ez, "Miért nem tudsz fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére