Jelenlegi hely

Hálóruházat férfiaknak – milyet válasszunk?

Már rég lejárt annak a felfogásnak az ideje, amikor a legkinyúltabb pólót és boxert választották a férfiak alvóruhának. Sőt annak a korszaka is lezárult, amikor is minden férfi a nagypapa pizsamájához hasonló csíkos, alaktalan alvóruhát viselt. A férfidivat is jóval széleskörűbb és kreatívabb lett az utóbbi években, ezért érdemes valóban olyat választanunk férfiként, amit kedvelünk is. Mik a lehetőségek?

Sikkes és férfias pizsamák

Valahol minden férfi a szíve mélyén kicsit hiú, még akkor is, ha ezt nem meri bevallani. A helyzet pedig az, hogy nem csak a kedvesünknek, de mi magunknak is sokkal jobban fogunk tetszeni, ha egy fárasztó nap után valóban valami stílusos pizsamába bújhatunk. A szép öltözék feltölti a lelket, ez pedig akkor különösen érvényes, ha aludni készülünk. A férfi pizsama típusok között manapság már jócskán akadnak olyan modellek, amelyek mellett nem lehet csak úgy elsétálni. A finom és meleg pamut pizsamák között mindenféle mintájút és fazonút megtalálunk. Persze, nem a nagyszülők pizsamastílusára kell gondolni. Ezek a modellek letisztultak, és még egy kockás típus is egyszerre tud fiatalos lenni és férfias. Ha télre keresünk alvóruhát, okvetlenül nézzünk körbe a férfi pizsamák választékában. Egyrészt a pamut pizsama valóban meleg, másrészt pedig rendkívül kényelmes is. Például egy pólóval kombinálva a felsőrészét úgy hordhatjuk, akárcsak egy inget: ha hidegebbre fordul az idő, csak felvesszük a pólóra.

Rövidnadrágos fazonok és pólók

A férfiak nagy része manapság még mindig jobban preferálja a boxeralsó plusz póló kombinációt éjszakára. Ennek több praktikus oka van, többek között az is, hogy az esti zuhanyzás után másnap csak a nadrágot kell felvenni a boxerhez. Ez pedig rendkívül kényelmes, azonban megfelelő pólót is társíthatunk ilyenkor a boxerhez, és akár egy rövidnadrágot is felvehetünk ehhez az éjjeli viselethez. A minőségi pamut pólók mellett ugyanis léteznek kifejezetten alvásra való férfi pólók is. Ezek általában lazábbak és színűkben is eltérhetnek a szimpla hétköznapi pólóktól.

Kiegészítők – köntösök és papucsok

 

A hálóruhák elengedhetetlen kiegészítőit képzik a papucsok és a köntösök. A férfi köntösök esetében ráadásul elég sokféle típus létezik. Választhatunk a klasszikus plüss vagy frottír köntösök közül, ám egészen stílusos modelleket is találunk. A férfi köntösök között a házi köntösök azok, amelyek valamilyen nemesebb anyagból készülnek, és nem csak a pizsama elfedésére valók, hanem a mindennapi, otthoni felsőöltözetként is funkcionál. Az ilyen köntösök kényelmesek, nem olyan kényesek, mint a fürdőköntösök, és sokkal elegánsabbak azoknál. Egy ilyen háziköntösben még akár vendégeket is fogadhatunk, akárcsak a régi időkben. A papucsok között is sokféle elegáns darab akad. Ha már unjuk a megszokott gumipapucsokat, akkor egy csinos gyapjú vagy bőr felsőrésszel rendelkező otthoni férfi papucs jó választás lesz azok számára, akik valamilyen elegánsabb megoldást keresnek. Ezeket a papucsokat ráadásul még egy otthoni összejövetelre is felvehetjük, hiszen hozzá tudjuk például a bőr papucsot illeszteni egy félelegáns otthoni megjelenéshez is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?
Ugrás az oldal tetejére