Jelenlegi hely

Célpontban a rajz!

Rajzversenyt hirdet a Célpont Közösségi Tér, amelynek témája az "Ünnepek".

A rajzokat a Célpont Közösségi Tér üvegportálján kiállítjuk , amely január elejéig megtekinthető. Kérjük, a rajzok hátoldalán tüntessék fel a gyermek életkorát és nevét illetve a lakcímét és telefonszámot amelyen el tudjuk érni Önöket. A rajzokat A/4-es lapon várjuk, amelyek vízfestékkel, zsírkrétával vagy színes ceruzával egyaránt elkészíthetőek. A rajzversenyre érkező munkákat december 17-ig várjuk, amelyek 18-án kihelyezésre kerülnek az Ünnepi rajzkiállításunkra.
A beérkezett rajzok tulajdonosai közül mindenki kap egy csokoládét, az első három helyezettet pedig tárgyi ajándékokkal díjazzuk.
A nyerteseket a rajzon feltüntetett telefonszámon értesítjük. Az elkészült rajzokat személyesen a Célpont Közösségi Térben tudják leadni, délután pedig a postaládába bármikor bedobható. Elérhetőségeink: Célpont Közösségi Tér 3530 Miskolc, Arany János 29-35. 46/509-959, +36/20/4282239 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére