Jelenlegi hely

Célpontban a rajz!

Rajzversenyt hirdet a Célpont Közösségi Tér, amelynek témája az "Ünnepek".

A rajzokat a Célpont Közösségi Tér üvegportálján kiállítjuk , amely január elejéig megtekinthető. Kérjük, a rajzok hátoldalán tüntessék fel a gyermek életkorát és nevét illetve a lakcímét és telefonszámot amelyen el tudjuk érni Önöket. A rajzokat A/4-es lapon várjuk, amelyek vízfestékkel, zsírkrétával vagy színes ceruzával egyaránt elkészíthetőek. A rajzversenyre érkező munkákat december 17-ig várjuk, amelyek 18-án kihelyezésre kerülnek az Ünnepi rajzkiállításunkra.
A beérkezett rajzok tulajdonosai közül mindenki kap egy csokoládét, az első három helyezettet pedig tárgyi ajándékokkal díjazzuk.
A nyerteseket a rajzon feltüntetett telefonszámon értesítjük. Az elkészült rajzokat személyesen a Célpont Közösségi Térben tudják leadni, délután pedig a postaládába bármikor bedobható. Elérhetőségeink: Célpont Közösségi Tér 3530 Miskolc, Arany János 29-35. 46/509-959, +36/20/4282239 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
Gyerekrajz pályázat-Kreatív gyerekeket keres a Beango designer márka

Beango stílus designer rajzpályázata gyerekeknek - fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 5-12 évesBeküldési határidő: 2021. március 14.
5 lépés gyermekünk sikeres motiválásához - letölthető jutalomtáblával

4 lépés gyermekünk sikeres motiválásához - letölthető jutalomtáblával

Sok szülő panaszkodik arról, hogy úgy érzi, nincs eszköz a kezében, amivel motiválni tudná gyermekét, legyen szó feladat megoldásáról vagy otthoni teendők ellátásáról. Ez az elmúlt időszakban több családban is kicsúcsosodott. Ehhez próbálunk néhány ötletet, megoldást adni, ami segíthet motiválni gyermekünket. Sőt hoztunk Nektek egy szuper letölthető jutalomtáblát is!
Ugrás az oldal tetejére