Jelenlegi hely

Célpontban a rajz!

Rajzversenyt hirdet a Célpont Közösségi Tér, amelynek témája az "Ünnepek".

A rajzokat a Célpont Közösségi Tér üvegportálján kiállítjuk , amely január elejéig megtekinthető. Kérjük, a rajzok hátoldalán tüntessék fel a gyermek életkorát és nevét illetve a lakcímét és telefonszámot amelyen el tudjuk érni Önöket. A rajzokat A/4-es lapon várjuk, amelyek vízfestékkel, zsírkrétával vagy színes ceruzával egyaránt elkészíthetőek. A rajzversenyre érkező munkákat december 17-ig várjuk, amelyek 18-án kihelyezésre kerülnek az Ünnepi rajzkiállításunkra.
A beérkezett rajzok tulajdonosai közül mindenki kap egy csokoládét, az első három helyezettet pedig tárgyi ajándékokkal díjazzuk.
A nyerteseket a rajzon feltüntetett telefonszámon értesítjük. Az elkészült rajzokat személyesen a Célpont Közösségi Térben tudják leadni, délután pedig a postaládába bármikor bedobható. Elérhetőségeink: Célpont Közösségi Tér 3530 Miskolc, Arany János 29-35. 46/509-959, +36/20/4282239 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére