Jelenlegi hely

Apró kiegészítőkkel óriási változás érhető el

A sikeres és látványos lakberendezés nem egyszer nem gigászi, hatalmas átalakulásokat jelent. Olykor a kicsi, már-már részletkérdésnek tűnő ötletek megvalósítása az, ami valójában jelentős mértékben képes hatni a környezetre, átrajzolva annak a hangulatát, vadonatúj varázst csempészve a megszokott formák közé.

A természetes fény ajándékával érdemes élni?

Igen, mindenképpen. Alapvetően mindegy, hogy nagy, oszlopos gyertyáról vagy teamécsesről van szó, a láng jelenléte önmagában egészen új köntösbe öltöztetheti a teret. Sokan fogalmaznak úgy, hogy a fény tisztít, és ebben sok az igazság. Az biztos, hogy ragyogásával nem hagyja érintetlenül közvetlen közegét. A kérdés már csak az, hogy a gyertyatartók közül melyik az, ami a leginkább passzol az adott helyiség stílusához? A választék hatalmas: kerámia, fém vagy éppen fa alternatívák is rendelkezésre állnak. A mécsesek tárolása is ezernyi, látványos formában megoldható. Így aztán a lángocska elnyerheti azt a kitüntetett helyet, amit megérdemel. Miközben a tartó szépségével, különleges íveltségével, mintáival, motívumaival a szoba ékévé léphet elő. Természetesen akár több típus is elhelyezhető egyetlen térben, viszont ebben az esetben arra célszerű odafigyelni, hogy a kellékek illeszkedjenek egymáshoz a megjelenésük tekintetében. Ha a legfőbb stílusjegyeik azonosak vagy hasonlóak, akkor az összhang borítékolható!

Esztétikum vagy praktikum?

Sokan hajlamosak a végletekben gondolkodni. Valami vagy szép, vagy funkcionális. A kettő együtt nem lehetséges. Miközben a dekorációs kellékek erre pont, hogy rácáfolnak, mégpedig jól látható módon. A díszíthető tárolók például maximálisan praktikus választások, ugyanakkor ki állítaná azt, hogy nem teljesítenek a maximumon, már ami az esztétikusságot illeti? Vélhetően senki! Hiszen elegendő csak rájuk nézni és máris egyértelművé válhat az ellenállhatatlan képlet! Mert az igazán örömteli lakáskultúra megteremtésében a legjobb, ha a hasznosság, és a szemeket gyönyörködtető látvány összekapcsolódnak egymással, ezáltal létrehozva a kerek egészet.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére