Jelenlegi hely

Apró kiegészítőkkel óriási változás érhető el

A sikeres és látványos lakberendezés nem egyszer nem gigászi, hatalmas átalakulásokat jelent. Olykor a kicsi, már-már részletkérdésnek tűnő ötletek megvalósítása az, ami valójában jelentős mértékben képes hatni a környezetre, átrajzolva annak a hangulatát, vadonatúj varázst csempészve a megszokott formák közé.

A természetes fény ajándékával érdemes élni?

Igen, mindenképpen. Alapvetően mindegy, hogy nagy, oszlopos gyertyáról vagy teamécsesről van szó, a láng jelenléte önmagában egészen új köntösbe öltöztetheti a teret. Sokan fogalmaznak úgy, hogy a fény tisztít, és ebben sok az igazság. Az biztos, hogy ragyogásával nem hagyja érintetlenül közvetlen közegét. A kérdés már csak az, hogy a gyertyatartók közül melyik az, ami a leginkább passzol az adott helyiség stílusához? A választék hatalmas: kerámia, fém vagy éppen fa alternatívák is rendelkezésre állnak. A mécsesek tárolása is ezernyi, látványos formában megoldható. Így aztán a lángocska elnyerheti azt a kitüntetett helyet, amit megérdemel. Miközben a tartó szépségével, különleges íveltségével, mintáival, motívumaival a szoba ékévé léphet elő. Természetesen akár több típus is elhelyezhető egyetlen térben, viszont ebben az esetben arra célszerű odafigyelni, hogy a kellékek illeszkedjenek egymáshoz a megjelenésük tekintetében. Ha a legfőbb stílusjegyeik azonosak vagy hasonlóak, akkor az összhang borítékolható!

Esztétikum vagy praktikum?

Sokan hajlamosak a végletekben gondolkodni. Valami vagy szép, vagy funkcionális. A kettő együtt nem lehetséges. Miközben a dekorációs kellékek erre pont, hogy rácáfolnak, mégpedig jól látható módon. A díszíthető tárolók például maximálisan praktikus választások, ugyanakkor ki állítaná azt, hogy nem teljesítenek a maximumon, már ami az esztétikusságot illeti? Vélhetően senki! Hiszen elegendő csak rájuk nézni és máris egyértelművé válhat az ellenállhatatlan képlet! Mert az igazán örömteli lakáskultúra megteremtésében a legjobb, ha a hasznosság, és a szemeket gyönyörködtető látvány összekapcsolódnak egymással, ezáltal létrehozva a kerek egészet.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére