Jelenlegi hely

Ami nem maradhat otthon, ha nyaralni indulunk

A nyaralásra összepakolni nem egyszerű: többéves rutin ellenére is simán otthon maradhatnak fontos dolgok, amiket aztán nehéz pótolni. Ilyen lehet például a kedvenc fürdőruhád. Elég szürreálisnak hangzik éppen a fürdőruhát kifelejteni a bőröndből, de amikor annyi mindenre kell figyelni, előfordul, hogy pont az megy ki az ember fejéből, ami a legnyilvánvalóbb. Pont azért, mert nyilvánvaló. Persze egy nyaralóhelyen jó eséllyel venni is lehet másikat, de ez nem fogja pótolni a kedvenc bikinidet, ami olyan jól áll rajtad. Ráadásul nem árt, ha nem csak egy van nálad.

Milyen fürdőruha kell a nyaralásra?

A kedvenc bikinid alap – nyilván abban érzed magad a legszebbnek, ezért tilos otthonhagyni, mindenképp nálad kell, hogy legyen. Viszont a legritkább esetben lehet egy darab fürdőruhával kihúzni egy nyaralást, hiszen higiéniai okokból sem árt időnként cserélni.

A női fürdőruhák tárháza meglehetősen széles: a brazil bikinitől kezdve az alakformáló fürdőruhák garmadáján keresztül minden megtalálható. Ez azért szuper, mert mindenféle alakra találhatsz megfelelő fazont, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból a strandon, és persze jól is érezd magad közben.

Azt tanácsoljuk, hogy többféle fürdőruhát vigyél magaddal: nem tudhatod előre, mihez lesz éppen kedved, vagy miben érzed majd komfortosan magad. Előfordul, hogy az egy ruhában ma nagyon szépnek érzed magad, a következő alkalommal pedig, amikor felvennéd, valahogy mégsem az igazi, és más mellett döntesz. Nos, ez fürdőruhákkal is megtörténik.

Ezért fontos a cserefürdőruha

Még ha imádod is a kedvenc fürdőrucidat, sajnos időnként meg kell tőle válnod, ugyanis egészségügyi szempontból is kell a csere. Egész nap a hideg, nedves fürdőruhában lenni nem szerencsés: nagyon könnyen fel lehet így fázni akkor is, ha máskor nem vagy rá hajlamos. Ha kijössz a vízből, és egy ideig nem tervezel visszamenni, célszerű száraz alsóra váltani, hogy a nyaralásod ne a betegségek miatti kellemetlenségekkel teljen.

Bikini vagy egyrészes?

Teljes mértékben a saját preferenciáidon múlik, hogy a bikini vagy az egyrészes fürdőruha lesz számodra jobb választás. Mindenki másban érzi jól magát, van, aki el sem tudja képzelni, hogy ne bikiniben legyen, aki viszont szégyenlősebb, azt csak feszélyezi egy ilyen fürdőruha. Ne a divat diktáljon elsősorban, azt vedd fel, amiben Te jól érzed magad! Bikiniből és egyrészesből is nagyon csinos, nőies darabok vannak.

Ha nem tudsz dönteni, a monokini remek köztes megoldás, amit érdemes lehet kipróbálni. Olyan, mint az egyrészes és a bikini ötvözete: merész, de mégis többet takar. Ha jól választasz, kimondottan előnyös lehet!

Legyen több alternatíva

Érdemes tehát úgy pakolni a nyaralásra, hogy mindig legyen több alternatíva, mindig tudj más típusú fürdőruhához nyúlni, ha éppen ahhoz van kedved. Egyébként is célszerű kísérletezni a fazonokkal: sosem tudhatod, melyik áll igazán jól, érhetnek meglepetések ezen a téren!

A tartalék fürdőruha és fürdőgatya mellé pedig pakolj be egy csini strandruhát és pár strandkiegészítőt, hogy minden helyzetre fel legyél készülve és teljes legyen a szórakozás.

Kellemes nyaralást kívánunk!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére