Jelenlegi hely

Tízórai klub

A Női Erőforrás Család és KarrierPONT munkatársai várják a gyerekeket, az édesanyákat, az édesapákat.

Szerda délelőttönként a közösségi nappali biztosítja a helyszínt arra, hogy csoportos foglalkozás keretében előre meghirdetett témák mentén beszélgessünk az édesanyákkal. Sikerült olyan alkalmat teremteni, ahol új ismeretségek, barátságok születnek hasonló élethelyzetben levő édesanyák és gyermekeik között, működik a tapasztalatcsere és egy támogató közösség tagjává válhat bárki, aki betér a Női Erőforrás Család és KarrierPONT belvárosi foglalkozásaira.

 

 

 

 

Április 17.
Hormonális egyensúly megtalálása
Április 24.
Makramé -közkívánatra
Május 8.
Bemutatkozik az Otthon Segítünk Alapítvány!
Május 15.
Korai traumát átélt gyermekek gyógyítása – konklúziók
Május 22.
Kozmetikumkészítés otthon – Aromaterápia
Május 29.
Kézműves játék gyereknapra!


A Női Erőforrás Család és KarrierPONT munkatársai közül mindenki családos, édesanyák, édesapák vagyunk, így saját magunk is tapasztaljuk, hogy mit jelent az otthon töltött évek után visszatérni a munkába, annak minden előnyével és nehézségével együtt.

2018 őszén nyitottuk meg a központunkat egy abszolút belvárosi, könnyen megközelíthető helyen, amely a Weidlich udvarban, a Széchenyi utca 19. fsz/7. szám alatt található.

Mindenképpen olyan helyet szerettünk volna, ahová bátran bejöhet hozzánk mindenki, akinek a szolgáltatásaink segítséget, támogatást, vagy akár kikapcsolódást jelentenek majd.

A helyszín tökéletes választásnak bizonyult, hiszen a hozzánk betérők először a közösségi nappalinkba érkeznek, amely tágas és abszolút gyermekbarát. A családias légkör segít az ügyfeleink pontosabb megismerésében, könnyebben tudunk velük kapcsolatot teremteni, felmérni az okát annak, amiért megkerestek minket.

Ugyanakkor a galérián kialakított irodánkban, illetve a közvetlenül mellette elhelyezkedő tárgyalónkban lehetőség van arra, hogy a szakmai feladatokat profi módon elláthassuk, garantálva az előírásoknak megfelelő működést. Az egyéni ügyfeleink számára a tárgyalónk nyújt olyan nyugodt és diszkrét környezetet, ahol őszintén beszélhetnek az aktuális élethelyzetükről, hogy igény esetén célzottan tudjunk segítséget nyújtani számukra tanácsadás, mentorálás vagy képzés formájában.

A projektünk legfőbb célja a nők munkaerő-piaci helyzetének javítása, a család és munka összeegyeztethetőségének előmozdítása helyi megoldásokkal és együttműködésekkel.

A konstrukcióban olyan tevékenységek kerülnek támogatásra, melyek a család-munka összeegyeztetését célzó innovatív megoldások támogatását, valamint a nők foglalkoztathatóságának javítását célozzák.

A projekt megvalósításának fő helyszíne Miskolc, azonban tevékenységünkkel a Borsod-Abaúj-Zemplén megye teljes területét lefedjük.

Program időpontja: 
2019. május 22. (szerda) 10:00
2019. május 29. (szerda) 10:00
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!